DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İKİ ANA CADDE DAHA ASFALTLANIYOR

İKİ ANA CADDE DAHA ASFALTLANIYOR

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın yeni projeleri ve hizmet atağı ile yatırımların arttığı Başiskele gelişmeye devam ediyor. Alt yapıdan üst yapıya birçok çalışmanın yapıldığı Başiskele’de özellikle asfaltlanan ana cadde ve sokaklar kent estetiğine önemli katkı sağlıyor. Planlanan program içerisinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiği Başiskele’de 2 ana caddede daha asfalta hazırlanıyor.

“Yol Medeniyettir” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kendi imkânlarıyla 10 bin ton asfalt sermek için 40 cadde ve sokağı asfalta hazırlıyor. Bunun yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen ortak çalışmayla da özellikle ana caddelerde asfaltlamalar devam ediyor. Ayrıca İSU’nun çalışma gerçekleştirdiği yollar kısa sürede onarılarak eskisinden daha kullanışlı hale getiriliyor. Bunlardan biri olan ve altyapı çalışmaları tamamlanan Serdar Mahallesi Sultan Murat Caddesi ve Yavuz Caddesi, bağlantı yolları ile birlikte asfaltlanmaya başladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.