DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İLİMTEPE FK BU SEZON ÇOK DAHA İDDİALI

İLİMTEPE FK BU SEZON ÇOK DAHA İDDİALI

 

Geçen yıl ligden çekilen takımlardan dolayı talimat gereği Süper Lig’e alınan, ligin ikinci yarısındaki performansıyla da ligde tutunmayı başaran İlimtepe FK, bu sezon üst sıraları hedefliyor.

Turuncu-Siyahlı ekip, yeni sezon çalışmalarına geçtiğimiz gün start verdi.

HÜSEYİN ALDIRMAZ TAKIMIN BAŞINDA

Geçen yıl ilk kez yer aldığı Süper Lig’de son haftalarda kümede kalmayı başaran İlimtepe FK, bu sezon çok daha iddialı bir takım kuruyor. Geçen sezon takımı Süper Lig’e çıkmasında çok önemli katkı sağlayan Hüseyin Aldırmaz, bu yılda takımında başında yer alacak. Tecrübeli teknik adamın yardımcılığını Faruk Özek, kaleci antrenörlüğünü de Yavuz Haydarbeyoğlu yapacak.

ALDIRMAZ, “EKSİK YERLERİMİZE TAKVİYE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Geçen yıl Süper Lig’deki kadrosunu büyük oranda korumayı başaran İlimtepe FK, yaptığı transferlerle de eksiklerini gideriyor. Turuncu-Siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Hüseyin Aldırmaz, geçen yıldan çok daha başarılı olacak bir takım yaptıklarını belirterek, “Kadromuzu koruduk, takviyelerle de güçlendik. Eksik yerlerimize takviye yapmaya devam edeceğiz” dedi.

DIŞ TRANSFERDE EKSİK YERLERİNE TAKVİYE YAPIYOR

Geçen yılki iskelet kadrosunu büyük oranda koruyan İlimtepe FK, dış transferde eksik yerlerine takviye yapıyor. Daha önce İzmit Sanayispor’dan orta saha oyuncusu Yasin Yavan ile Çamlıtepespor’dan Berat Sayan’ı alan Turuncu-Siyahlı ekip, son olarak Bağçeşmespor’un genç defans oyuncusu Usema’yı transfer etti. İlimte FK’nın 4-5 oyuncu daha transfer edeceği öğrenildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.