DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlk günden 14 bin yolcu hedefi tuttu

İlk günden 14 bin yolcu hedefi tuttu

Önceki gün ücretli olarak seferlerine başlayan Akçaray’da ilk gün 13 bin 562 biletli yolcu taşındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Akçaray Tramvay seferleri, önceki gün ücretli olarak Kocaeli’de hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram kent ulaşımına ivme kazandıran Akçaray ile ilk günde 13 bin 562 biletli yolcu taşındığını belirterek ilk günde 14 bin yolcu hedefinin tutturulduğunu kaydetti.

İLK GÜNDEN HEDEF TUTTU

Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’deki ulaşım ağına konfor getiren Akçaray seferleri 1 Ağustos 2017 tarihine kadar deneme seferleri olarak ücretsiz hizmet veriyordu. 1 Ağustos Salı gününden itibaren ücretli olarak seferlerine başlayan Akçaray’ın daha ilk günden 13 bin 562 yolcu taşıdığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram” Yatırım fizibilitesine göre Akçaray Tramvay yolcu sayısının günde 14 bin olarak belirlenmişti. Yaz ayları ve tatil sezonunu olmasına rağmen bu rakamı ücretli seferlerin ilk gününde tutturduk. Bu rakam, yapılan hizmetin Kocaeli’ne ne kadar gerekli olduğunu ve isabetli olduğunu ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.

GÜNDE 186 SEFER

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ücretli seferlerin başladığı 1 Ağustos Salı günü aynı zamanda seferlerin aralığının 10 dakika arayla yapılmaya başlandığının altını çizerek” Sekapark ve şehirlerarası otobüs terminali güzergahında karşılıklı olarak hizmet veren Akçaray, her gün 186 sefer yapıyor. Vatandaşlarımız Akçarayımıza gönül rahatlığıyla binip, konforlu şekilde şehir içinde gitmek istediği noktaya ulaşabiliyor. Belirli günlerde Akçaray’da halkımızla beraber seyahat ediyorum. Bu seyahatlerimde vatandaşlarımızın memnuniyetini görüyorum. Halkımızın mutluluğu yapılan hizmetin ne kadar değerli olduğunu ortaya koyuyor” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.