DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELENEKSEL KURBAN BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELENEKSEL KURBAN BAYRAMLAŞMASI YAPILDI
27.08.2017
836
A+
A-

İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELENEKSEL KURBAN BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

İSU Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği Kurban Bayramlaşma programı Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter İlhan Bayram ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ın katılımı ile kurum bahçesinde gerçekleşti.

GENEL MÜDÜR SAĞLIK,”İSU, ÖNCÜ KURUM OLMADA ÖNEMLİ MESAFE KAT ETTİ”

İSU Genel Müdür yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ile Genel Müdürlük personelinin katılımı ile yapılan bayramlaşma programında konuşan Genel Müdür Ali Sağlık, çalışanların bayramlarını kutlayarak, “Bayram, kardeşliğin yaşandığı, işbirliği ve dayanışmanın yapıldığı, kalplerin yumuşadığı, mutluluğun ve güzelliğin paylaşıldığı bir andır. Bu güzellikleri evlerimize, ailelerimize de hissettirmeliyiz. ”dedi. İSU’ nun başarıları ile öncü kurum olmasında Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun verdiği desteğin önemine vurgu yapan Genel Müdür Sağlık, şunları kaydetti, ”Başkanımızın bize her konuda destek olması ile birlikte İSU Genel Müdürlüğün ülkemizde otuz Su ve Kanalizasyon İdareleri içinde bizi öncü duruma getirdi. Bizim vizyonumuzda “Öncü Kuruluş” olma hedefi vardı. Allah’a çok şükür Su ve Kanalizasyon İdareleri içinde öncü kuruluş olmak yolunda yaptığımız yatırımlarla büyük mesafe kat ettik. Bundan sonra bu bayrağı kaldığı yerden yükseltmeye hep beraber devam edeceğiz. Bu vesile ile yaklaşan Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum, ailelerinizle birlikte ağız tadıyla bayramı geçirmenizi diliyorum. ”dedi.

GENEL SEKRETER BAYRAM,”İSU, MAVİ İLE İNSANLARI BULUŞTURDU”

İSU Genel Müdürlüğü’nün mavi ile insanların buluşmasında önemli hizmetler yaptığını ifade eden Genel Sekreter İlhan Bayram da, ”İSU Genel Müdürlüğü görevini yürütürken hep altyapı çalışmaları yapıyorduk. Büyükşehir Belediyesi’ne geçince baktık ki orada resim daha büyük. Doğumdan ölümüne kadar her alanda ilgilenen bir Büyükşehir Belediyesi var. Başkanımız, Büyükşehir Belediyesine ilk aday olduğunda “Mavi ile yeşili buluşturacağım” taahhüt ettiğini söylemişti. Mavinin insanlar ile buluşmasında İSU’ nun ve çalışanların çok büyük emeği var. Yeşilin de mavi ile buluşması da Büyükşehir Belediyemiz ve birçok biriminin emek ve gayretleri ile oldu. Biz, bütün bu hizmetleri insanların mutlu olmaları için yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve İSU’ nun çalışmaları ile bu güzellikler meydana gelmektedir. İnsanların mutlu olmaları için doğal ortam gerekirdi. Yani mavi ve yeşil lazımdı Bütün bu güzellikler de Başkanımızın bize verdiği güç ve destek ile meydana gelmektedir. Bu şehir güzel bir şehir ve yaşayan insanlarda güzel insanlar. Biz istiyoruz ki yarınımız bugünden daha iyi olsun. Bayramlarda bu güzelliklerin bir parçasıdır. Ben, şimdiden hepinizin, ailelerinizin, çocuklarınızın bayramını tebrik ediyorum. ”diye konuştu.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU,”İSU, SADECE TÜRKİYE’NİN DEĞİL AVRUPANIN ÖNCÜ KURUMUDUR.”

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, İSU yönetici ve personelin bayramını tebrik ederek, ”Kocaeli’ ye çok güzel şeyler kattık. Kocaeli artık şehir olarak yapılan hizmetler ile bize gülümsüyor. Geçmişe baktığımızda depremin vurduğu sahillerden on binlerce kamyon moloz çıkarttık. Her tarafta atıksu arıtma tesisleri yaptık. Susuz hiçbir yerimiz kalmayacak şekilde içmesuyu arıtma tesisleri ve barajlar yaparak su götürdük. Artık bugün geldiğimiz noktada Türkiye’nin değil avrupanın öncüsüyüz. Bir gram atıksuyu denizlerimize, derelerimize akıtmıyoruz. İnançlı insan temiz olmalıdır. Evimizden, sokaklarımıza, caddelerimize, sahillerimize kadar temiz olmalıyız. Bugün 2 milyon insana hizmet veriyoruz. Allah’a çok şükür çok güzel şeyler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Yaptık diye sadece övünmek yeterli değil, yapmaya devam edeceğiz, daha güzellini yapacağız. Hem Su Kanal İdaremiz İSU, hem Büyükşehir Belediyemiz ve bütün şirketleri ile örnek çalışma yapma çabamız var, hedeflerimiz var. Türkiye’ye model, dünyaya modeliz. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Bu mübarek Kurban bayramının ülkemizin birliğine, dirliğine, daha güçlü olmasına, kardeşliğimize, kalkınmamıza, huzurumuza, mutluluğumuza vesile olması için dua ediyorum. Ailenizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. “dedi.

PERSONEL İLE BAYRAMLAŞMA

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Bayram ve Genel Müdür Sağlık birlikte programa katılan yönetici ve personelin tek tek bayramlarını tebrik etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.