DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İSU GENEL MÜDÜRÜ ALİ SAĞLIK’A DİYARBAKIR HEYETİNDEN ZİYARET

İSU GENEL MÜDÜRÜ ALİ SAĞLIK’A DİYARBAKIR HEYETİNDEN ZİYARET
06.08.2017
1.000
A+
A-

İSU GENEL MÜDÜRÜ ALİ SAĞLIK’A DİYARBAKIR HEYETİNDEN ZİYARET

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü ile İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri ve Kocaeli Bilim Kültür Sanat Derneği yöneticilerini ayrı ayrı kabul eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen konuk heyetlere teşekkür etti.

DİYARBAKIR HEYETİNDEN ZİYARET

Yeni görevi ile birlikte hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Genel Müdür Ali Sağlık, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz ile beraberinde DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ ve Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mehmet Kesen’i ağırladı. Su ve Kanalizasyon İdareleri arasında öncülüğünü sürdüren İSU Genel Müdürü olarak yeni görevinden dolayı tebrik eden Genel Sekreter Muhsin Eryılmaz, “Büyük sorumluluk gerektiren yeni görevinizden dolayı tebrik ederim, başarılı çalışmalarınızdan ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile DİSKİ’ ye yaptığınız bilgi ve tecrübe paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.” dedi. İSU Genel Müdürlüğü ile kardeş kuruluş olduklarını ifade eden DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ da,” Yakından tanıdığım Genel Müdür Ali Sağlık Bey’in yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Kurumun içyapısından gelmesinden dolayı İSU’nun başarısına başarı katacağına yürekten inanıyor ve başarılılarının devamını temenni ediyorum.” dedi.

İZMİT BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ZİYARETİ

Genel Müdür Ali Sağlık, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ayaz ve Hüseyin Polattimur’ u da ağırladı. Meclis Üyeleri Genel Müdür Ali Sağlık’a yeni görevinde başarılar dileyerek hat sanatından bir tablo hediye etti.

KOCAELİ BİLİM KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİNDEN ZİYARET

Sivil Toplum Örgütlerini de ağırlayan Genel Müdür Ali Sağlık, Kocaeli Bilim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Recep Özcan ve Yönetim Kurulu Üyelerini de makamında kabul etti. Yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Dernek Başkanı Recep Özcan, ”Kocaeli’nde örnek altyapı ve işletmecilik hizmetleri yapan İSU Genel Müdürlüğü görevinizden dolayı tebrik ediyorum. Bilim, kültür ve sanata önem veren bir dernek olarak altyapı da olduğu gibi kültüre yaptığınız destek ve hizmetlerinizden dolayı da teşekkür ediyorum.” dedi.

GENEL MÜDÜR SAĞLIK’TAN TEŞEKKÜR

Konuk heyetlerin ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, ”Öncü bir kurumun sorumluluğu da çok ağır oluyor. Bunun bilincinde olarak yaptığımız hizmetleri eksiksiz ve ivme kazandırarak sürdüreceğiz. Kurum başarısının tezahürü olarak bize gösterilen ilgiden dolayı yapılan ziyaretlere teşekkür ediyorum. “dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.