DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İZGAZ’DA O SORUN ÇÖZÜLÜYOR

İZGAZ’DA O SORUN ÇÖZÜLÜYOR

Muhtar Gökdeniz Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan rica etti

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara yönelik yaptığı toplantıya katılan Gölcük Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz, Gölcük’lü vatandaşların uzun zamandır yaşadığı İzgaz sorunu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi vererek vatandaşın adeta dili oldu.

“Sayın Cumhurbaşkanımıza ilgisinden ötürü teşekkür ediyorum”

Gölcük Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz, İzgaz’da abonelik açmak isteyen vatandaşların ücretini sadece kredi kartıyla alınmasının vatandaşlara sıkıntı yaşattığını, kredi kartı olmayan vatandaşları bu sorundan muzdarip olduklarını belirtti. Muhtar Gökdeniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiği sıkıntı hakkında şu sözleri dile getirdi: ’ Gölcük Merkez Mahallesi Muhtarı olarak vatandaşlarımızın uzun zamandır İzgaz  ile çok ciddi bir sorunu yaşıyor. Vatandaşlar İzgaz’a abone olmak için gittiklerinde karşılarına büyük bir engel çıkıyor. Bu engel abonelik açtırmak isteyen vatandaşların ücreti sadece kredi kartı ile ödeyebilmeleri. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bu sorunu çözmelerini rica ettim. Sayın Cumhurbaşkanımız bu isteğimi olumlu karşılayarak, İzgaz yetkililerini sorunun çözümü için aradı. İzgaz yetkilileri Cumhurbaşkanımızın telefonundan sonra bana ulaştılar ve gerekli adımın atılacağını ifade ettiler. Bende Gölcük’te Muhtarlar Dernek Başkanımızın da aranmasını rica ettim. Konuyu Sayın Dernek Başkanımıza da ilettiler. Ben bu sorunun çözümü için sorun yaşayan halkı için duyarlılık gösteren Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bu sorunun Gölcük üzerinden çözülmesinden mutluluk duyuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.