DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

JENERATÖR PATLAMASI BÜYÜK KORKU YARATTI

JENERATÖR PATLAMASI BÜYÜK KORKU YARATTI

 

Geçtiğimiz gün 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan Gürel Kuyumculuğa ait jeneratörün patlaması çevredeki esnafları ve vatandaşları korkuttu.

Patlama sonucu kimsenin yaralanmaması vatandaşlara rahat nefes aldırdı

Geçtiğimiz gün yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle bir çok esnaf zor anlar yaşadı. 19 Mayıs Caddesi üzerinde Naim Gürel’e ait Gürel Kuyumculuk elektrik kesintisi nedeniyle kullandığı jeneratörün bir anda patlaması çevrede ki esnafları ve vatandaşları korkuttu.   Gürel Kuyumculuk’un jeneratörü çalıştırmadan bir süre sonra büyük bir gürültü ile  bir patlama olayı meydana geldi. Patlama  iki sefer üst üste gerçekleşmesi çevrede ki vatandaşları ve esnafları daha da korkuttu. Çevrede ki vatandaşların  İtfaiye’ye haber verdi. Olay yerine kısa sürede İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle iş yerinin cereyanının kesilmesi ile jeneratör devre dışı bırakıldı. İlçemizde bulunan bu aşırı sıcaktan dolayı jeneratöründen hem bu sıcağa hem de ani yüklemesiyle patladığı anlaşıldı. Patlamada yalananın olmaması sevindirdi.

Gürel, “Allah’tan Vatandaşlarımıza Bir Zarar Gelmedi”

Bu patlama konusunda açıklama yapan Gürel Kuyumculuk’un sahibi Naim Gürel şöyle konuştu, “ Elektrikler kesildiği için devreye giren jeneratörün aniden patlaması büyük korku yarattı. Patlama da Çok şükür yaralanan vatandaşımız yok. Muhtemelen ilçemizde etkisini fazlasıyla gösteren bu sıcaklar ve ani yüklemeler sonucu böyle bir jeneratör patlaması yaşadık. Allah’tan vatandaşlarımıza bir zarar gelmedi. Daha büyük bir felakette yaşanabilirdi. Allah hepimizi korudu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.