DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kafkas Yaz Şenlikleri’nin finali horonla yapıldı

Kafkas Yaz Şenlikleri’nin finali horonla yapıldı
29.08.2017
947
A+
A-

Kafkas Yaz Şenlikleri’nin finali horonla yapıldı

Kafkas Yaz Şenlikleri’nin son gününde Melih Kahveci ve Grup Samida hayranları ile buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yöresel etkinlikler çerçevesinde Gölcük Belediyesi, Gölcük ve Köyleri Derneği, Artvin İli ve İlçeleri Gölcük Derneği, Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği ile İznikliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla düzenlediği Kafkasya Yaz Şenlikleri sona erdi.  Şenliklerin son gününde Grup Samida ve Melih Kahveci, şenlik alnındakilere coşkulu anlar yaşattı. Kafkas Yaz Şenliklerinde Geleneksel Giyim Kuşam Stantları, Kafkasya Dernek Stantları ve Kafkas yöresi halk dansları ekibi geceye renk kattı.

GRUP SAMİDA KONSERİ

Gölcük’ün Şevketiye köyünde devam eden Kafkas Yaz Şenlikleri’nin son gününde de eğlenceli sahne gösterileri yapıldı. Kafkas halk dansları gösterilerinin ardından Grup Samida hayranlarıyla buluştu. Grup Samida söyledikleri Lazca ve Gürcüce şarkılarla, konser alanını dolduran vatandaşları eğlendirdi. Şarkılarına, Kafkas Şenliğine gelen hayranlarının da eşlik ettiği grup, hayranlarından büyük alkış aldı. Grup Samida üyeleri, verdikleri Karadeniz müzikleri ile dopdolu konser sonrasında, bu etkinliklerin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

KARADENİZ MÜZİKLERİ İLE COŞTULAR

Grup Samida konserinden sonra karadeniz müziğinin güçlü sesi Gölcüklü sanatçı Melih Kahveci sahne aldı. Melih Kahveci söylediği Karadeniz şarkıları ile şenlik alanındakileri coşturdu. Şenliğe gelen vatandaşlar horon oynayıp eğlendiler. Gölcük’ün Şevketiye Köyü’nde üç gün süren Kafkas Yaz Şenlikleri, kurulan büyük horon halkaları ile sona erdi. Ayrıca etkinlik alanında kurulan geleneksel giysi stantları da büyük ilgi gördü. Şenlik alanında açılan yöresel tanıtım stantları ile dernekler tanıtım yaptı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.