DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kalıcı Konutlarda gezen köpekler korku salıyor

Kalıcı Konutlarda gezen köpekler korku salıyor

Dünya Bankası Kalıcı Konutlarında başıboş gezen köpekler vatandaşların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Sürü halinde gezen ve saldırgan oldukları bildirilen köpeklerin yetkililer tarafından toplatılması isteniyor.

“Sokak köpekleri resmen korkulu rüyamız oldu”

İlçemizde sayıları oldukça fazla olan ve bazı zamanlar saldırganlaşan sokak köpekleri Dünya Bankası Kalıcı Konutları kendilerine mesken tutmuş durumdalar. Sürü halinde gezen ve yanlarından geçen birçok vatandaşa havlayan hatta saldıran köpekleri Kalıcı Konut Sakinleri bir önlem alınmasını hatta köpeklerin toplatılmasını istediklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, “Sokak köpekleri bir tane iki tane olsa sıkıntı değil ama bunlar resmen çete olmuşlar, sürü halinde geziyorlar. Kimi zaman sayıları yirmi otuzu bile bulabiliyor. Sokağa çıktığımız zaman büyük kişiler yine bir şekilde kendilerini koruyabilir ama burada küçük çocuklarımızda çok fazla var. Çocuklarımızı artık ekmek almaya bile gönderemiyoruz. Ya köpekler saldırırda bir zarar verirlerse diye korkar olduk. Biz köpeklere bir zarar verilmesini de istemiyoruz. Sadece buradan alsınlar bu köpekleri ve barınaklara bıraksınlar ki bizde artık rahat bir nefes alalım ve gönül rahatlığıyla çocuklarımızı sokağa salabilelim. Sokak köpekleri resmen korkulu rüyamız oldu” dediler.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.