DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kapalı Pazarlar Tek Tek Hayata Geçiyor

Kapalı Pazarlar Tek Tek Hayata Geçiyor

 

Körfez Belediyesi tarafından 5 mahallede yapılacak kapalı pazarlardan biri olan Yukarı Hereke Kapalı Pazar için çalışmalar devam ediyor.

Yeniyalı Mahallesi’nde hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazarı sonrasında; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran 5 mahallede daha kapalı pazarların hayata geçirileceğini açıklamıştı. O projelerden biri olan Yukarı Hereke Kapalı Pazarı için hafriyat çalışmaları devam ediyor. Bölgede kalıcı konutların olduğu alanda daha önce 17 Ağustos Kapalı Pazarı tamamlanmış ve faal duruma getirilmişti.

Modernize Edildi

Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar genişletilerek modernize edilirken, Yukarı Hereke’de yapımı kısa süre önce başlanan kapalı pazar içinde çalışmalar hızlandırıldı. Ahmed-i Hani Parkı ile yapımı tamamlanan Yukarı Hereke Kültür Merkezi inşaatı arasındaki alanda yapımına başlanan kapalı pazarda hafriyat çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

5 Yıl İçinde Kalmayacak

İlçede bir çok noktada yaşanabilir alanlar oluşturduklarını belirten Başkan Baran, “5 yıl içinde 1 tane mahalle arası pazar bırakmayacağız demiştik. Bu doğrultuda da çalışmalarımız sürüyor. Hem pazarcı esnafımızın hem de vatandaşımızın modern bir pazar alanında hizmet almasını sağlamak, bizlerin görevi” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.