DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARTEPE’Lİ TÜM GENÇ BAYANLARIMIZI BEKLİYORUZ

KARTEPE’Lİ TÜM GENÇ BAYANLARIMIZI BEKLİYORUZ

Sarımeşe Belediyespor Kulübü Futbolun dışında yakın zamanda başladığı Voleybol faaliyetleri ile gençlere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Sarımeşe Belediyespor Kız Voleybol Takımı yakın bir zamanda açılışı yapılan Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu’nda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü Antrenör Mehmet Kopal yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Tamamı Kartepeli olan toplam 50 lisanslı sporcu bulunuyor. Yaz ayı olduğundan dolayı katılım biraz düşük de olsa, ortalama 25-30 voleybolcu spor salonunda voleybol sporunun inceliklerini öğreniyor. Sarımeşe Belediyespor Kız Voleybol Takımı Antrenörü Mehmet Kopal genç voleybol adaylarına uygulamalı olarak yapılması gerekenleri, eksiklerini hatalarını, neler yapmaları gerektiğini sabırla anlatıyor. Voleybol Antrenörü Mehmet Kopal “Kartepe’de ikamet eden tüm bayanlarımızı bu sporu yapmaya davet ediyorum. Kapımız herkese açık. Gelsinler, bu ortamı görsünler. Bu imkanlardan faydalansınlar. Şu anda altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki sezon İl genelindeki resmi müsabakalara katılmayı düşünüyoruz. Sarımeşe Belediyespor Kulüp başkanımız Bünyamin Sungur’a ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na genç kızlarımıza bu ortamı sağladığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN BÜNYAMİN SUNGUR

Sarımeşe Belediyespor Kulüp Başkanı Bünyamin Sungur, futbol faaliyetlerinin yanı sıra Voleybol sporunu gençlere sevdirmek için gecesini gündüzüne katıyor. Genç oyuncular için yaptığı fedakarlık ve mücadelesi ile çevresinde herkes tarafından takdir edilen Bünyamin Başkan, salonda yapılan çalışmaları gördüğünde en az oyuncular kadar mutlu oluyor. Başkan Bünyamin Sungur “Geçen yıl futbolda 9 kategoride mücadele ettik. Altyapımızda şuan yaklaşık 150 genç futbol faaliyetlerinde bulunuyor. Yaklaşık 5 ay önce Voleybol branşında faaliyet göstermek için karar aldık. Voleybol müsabakalarına katılmak için resmi müracaatımızı yaptık. 3 farklı kategoride müsabakalara katılacağız. Kartepeli tüm genç kızlarımızı Voleybol sporunu yapmak için salonumuza bekliyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na genç kızlarımıza bu imkanlarda çalışma ortamı sağladığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.