DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KIRKYAMA FOTO MARATON’DA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

KIRKYAMA FOTO MARATON’DA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

 

8.Uluslararası Kırkyama Şenliği kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliği ile düzenlenen Foto Maratona katılım sağlayan ve sergileme kazanan tüm katılımcılara ödülleri verildi.

Jüri üyeleri değerlendirmeler yaptı

8.Uluslararası Kırkyama Şenliği kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliği ile düzenlenen Foto Maraton’da sona gelindi. Jüri üyeleri olan Berna İkiz, Aytül Akbaş, Sevgi Haftacı, Sema Özenin ve Bekir Yeşiltaş sergilenen fotoğrafları inceleyerek ve yorum yaparak derecelendirdi.

Sergileme kazanan tüm katılımcılara ödülleri verildi

Ardından katılım sağlayan ve sergileme kazanan tüm katılımcılara ödülleri takdim edildi. Foto Maraton’da katılım sağlayıp büyük başarı elde ederek dereceye girenler arasında 1. Hasan Büyük Budak, 2. Şahin Karakaya ve 3. Alp Tınaztepe oldu. Foto Maraton’da katılım sağlayıp sergileme kazanan tüm katılımcılara ödülleri de takdim edildi. Ödülleri takdim edilenler arasında, Banu Devrim, Nebiye Azak, Cihan Orhan, Deniz Demireğen, Ece Yüksel, Hafize Bektaş (2), Hasan Büyük Budak (2), Nagehan Şare, Nuri Çoban (2), Ömer Şahin (2), Önay Devrim, Özlem Özden, Ramis Aksoy, Ayla Bağ, Semi Ulubir, Şahin Karakaya, Volkan Onay, Fatih Aktaş ve Kıvılcım Bala Çakır vardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.