DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kırmızı-Yeşilli Ekip, Genç Oyunculara Şans Verecek

Kırmızı-Yeşilli Ekip, Genç Oyunculara Şans Verecek

Geçen yıl Süper Lig’in en başarılı takımları arasında yer alan Seka Doğanspor, mütevazi kadrosu ve bütçesi ile Play-Off’a kalma başarısını göstermişti.

Bu sezon hem teknik heyetinden, hem de futbolcu kadrosunda yeniden yapılanmaya giden Kırmızı-Yeşilli ekip, genç oyunculara şans verecek.

Teknik Sorumlu Alaaddin Arslan’ın işi de çok kolay olmayacak

Seka Doğanspor’da geçen yıl başarılı olan kadroda yer alan oyuncuların büyük bir bölümü başka takımlara gitti. Abdullah Musaoğlu ile Orhan’ın askere gittiği Kırmızı-Yeşilli ekipte, Kaptan Coşkun ile stoper Barış da Suadiyespor’a transfer oldu. Volkan ve Gencer’inde bir çok taliplisi var. Geçen yıl çok kısıtlı bir kadro ligde mücadele eden Seka Doğanspor, yeni sezonda takımı emanet ettiği Teknik Sorumlu Alaaddin Arslan’ın işi de çok kolay olmayacak.

Usta, “Bizim ekonomik gücümüz belli”

Kırmızı-Yeşilli ekipte, geçen yıldan kalan Alperen, Yakup Furuncu, Nihat gibi genç oyuncuların bu sezon çok daha fazla şans bulmaları bekleniyor. Geçen yıl ki takımda direk oynayan Yakup Musaoğlu, Ertuğrul Usta ve İlyas gibi isimler ise yeni sezonda takımın önemli isimleri olacak. Başkan Adnan Usta, “Bizim ekonomik gücümüz belli. Diğer takımların verdiği ücretleri biz ödeyemeyiz. Bu nedenle gençlerin önünü açıp, yeni yetenekleri bulup ortaya çıkaracağız” dedi.

Aksakal tekrardan yuvasında

Kırmızı-Yeşilli ekip, genç isimlerin yanında tecrübeli oyuncuları da kadrosuna dahil ediyor. Daha önce Kırmızı-Yeşilli ekibin formasını giyen Ferdi Aksakal ile anlaşma sağladı. Şanlıurfa, Fethiyespor ve Gebzespor’da profesyonel olarak forma giyen tecrübeli forvet oyuncusu, geçen yıl sezonu Halıderespor’da tamamladı. Ferdi Aksakal, Değirmenderespor ve G.Asarköyspor takımlarında da oynadı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.