DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOCAELİ BİRLİKSPOR: 0 – SAKARYASPOR: 3

KOCAELİ BİRLİKSPOR: 0 – SAKARYASPOR: 3

2.Lig temsilcimiz yeni sezonun resmi açılış törenini dün yaptı. Kırmızı-Beyazlılar Sakaryaspor ile oynadığı son hazırlık maçını ilk yarıda yediği gollerle 3-0 kaybetti.

ÖNCE ALT YAPI TANITIMI YAPILDI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor 2017-2018 sezon açılışını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Alt yapı takımlarının ve teknik sorumlularının tanıtıldığı açılış organizasyonunun ardından Birlikspor, Sakaryaspor ile son hazırlık maçını oynadı. Açılışı ve maçı Körfez Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı İsmail Baran, Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz ve yönetimi, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda sporsever izledi.

İLK 30 DAKİKA İYİ OYUN BİR OYUN SERGİLENDİ

Kocaeli Birlikspor oyuna iyi başlayan, ilk yarım saat kontrolünü elinde bulunduran takımdı. Temsilcimizin tek eksiği gol yollarında etkisiz kalmasıydı. Sakaryaspor 35’nci dakikada ilk önemli atağında golü Fenerbahçe’den tanıdığımız Beykan Şimşek ile buldu. İki dakika sonra Kemal Kazan’ın kendi kalesine attığı golle fark ikiye çıktı. Devrenin son dakikasında Beyhan Şimşek yeniden sahne aldı, frikikten skoru 3-0 yaptı.

İKİNCİ YARIDA GOL GELMEDİ

Sakaryaspor ikinci yarıya farklı bir kadroyla çıktı. Birlikspor kenar yönetimi de bolca oyuncu değiştirdi. Temsilcimiz bu yarıda önemli gol fırsatları bulmasına rağmen hiç birini değerlendiremedi. 71.dakikada Emirhan’a dirsek atan Sakaryasporlu Talha kırmızı kart gördü. Kırmızı-Beyazlı ekibimiz rakibin eksik kalmasıyla oyunu iyice rakip sahaya yığdı ancak son vuruşlarla becerili ve dikkatli olamayınca gol bulamadı. Maç ilk yarıda atılan gollerle 3-0 bitti.  Cem Sinan Vergül son hazırlık maçında 17 futbolcusuna şans verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.