DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Birlikspor Altyapısından Göksel Argun’da Ayrıldı

Kocaeli Birlikspor Altyapısından Göksel Argun’da Ayrıldı

Kocaeli Birlikspor altyapı teknik ekibinde yaprak dökümü devam ediyor. İlk olarak Yavuz Hayderberoğlu istifa edip Körfez G.B’ye geçmişti.

Sonrasında Abdullah Çelikyılmaz görevini bıraktığını açıklamıştı. Üçüncü istifa kararı Göksel Argun’dan geldi. 3 yıldır Kırmızı-Beyazlı ekibin altyapı teknik ekibinde yer alan, geçen sezon U14 kategorisine bakan Argun, istifa kararını sosyal medya hesabından paylaştı. Göksel Argun mesajında kimseye kırgınlığı veya kızgınlığı olmadığını, sadece üzgün olduğunu söyledi, birlikte görev aldığı isimlere, Başkan Erhan Yılmaz’a teşekkür etti.

GÖKSEL ARGUN’UN İSTİFAYLA İLGİLİ PAYLAŞIMI:

“2014 Yılından itibaren görev yaptığım Kocaeli Birlikspor A.Ş. Gençlik Geliştirme Ligleri Antrenörlüğünden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreç içerisinde 3 Başkan 4 Teknik Direktör değiştiren A takımımız bu sezon Kendi öz kaynakları ile lige girecek olup kadrodaki gençlerin çoğunun yetişmesinde “az” da olsa katkım olduğunu düşünerek mutlu olduğumu belirtip Her birine ayrı ayrı başarılar dilerim. Geçmiş dönemlerde görev yapan Cemil Bektaş, Macit Apay, Erdoğan Koç ile beraber görev aldığım Hüseyin çoban, Ahmet Alkaya, Talip Aşkın, Yavuz Haydarbeyoglu, Fahri Denli, Abdullah Çelikyılmaz, Tuğrul Köz, İbrahim Karaduman’a, geçen sezon Türkiye 3.sü olan U19 Takımı ve teknik sorumlusu Afan Koçak’ a yine geçen sezon Grup şampiyonu olan U15 takımı ve teknik sorumlusu Turgay Bulut’a, yılların emektarı bizlere de Kocaelispor’da bakan Orhan Görmez Babaya, Hakan ve Ali’ ye, Alt yapı Koordinatörü Alı Gürdal’a, kulüp müdürü Gökhan Terci’ye, Kulüp basın işlerinde Gönül Efe’ye, yönetim kuruluna ve Sayın Başkan Erhan Yılmaz’a, teşekkür ederim. 2017-2018 sezonunda takıma ve tüm gruplara başarılar dilerim. Ayrıca sevgili sporcularıma ve değerli velilerime göstermiş oldukları ilgi alaka ve sevgi saygı çevresindeki davranışlarından ötürü çok teşekkürler. İyi bir alt yapı oluşturduğumuzu ve gelecek vadeden sporcuların olduğunu ısrarla belirtmek isterim. Kimseye kırgın veya kızgın değilim sadece üzgünüm. “Hiçbir zaman buyur edilmeden, kapıyı çalmadan içeri girmedim; Hiçbir zaman da kapıyı çarparak çıkmadım. Saygılarımla”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.