DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KORE GAZİSİ TÖREN SONRASI FENALAŞTI

KORE GAZİSİ TÖREN SONRASI FENALAŞTI
30.08.2017
1.347
A+
A-

KORE GAZİSİ TÖREN SONRASI FENALAŞTI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Anıtpark da düzenlenen törene katılan Kore Gazisi Recep Erenkaya tören sonrasın da fenalaştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından önce Askeri Hastaneye kaldırıldı.

JANDARMA KOMUTANI BİNBAŞI BURÇAK KIRCA YALNIZ BIRAKMADI

Gazi Recep Erenkaya Askeri Hastanedeki ilk müdahalesi den sonra  Gazi Recep Erenkaya daha sonra Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gazi Erenkaya’nın sabah yediği bir gıdadan rahatsızlandığı belirtilirken, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Spor Başkanı Av. Ahmet Şahin Gazi Erenkaya’yı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca ise gazinin tedavisi bitene kadar yakından ilgilendi.

GAZİ ERENKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca Gazi Recep Erenkaya ‘ya hastaneye gelerek gereken her şeyi yaptı Gazi Erenkaya Jandarma Komutanı Binbaşı Kırca’ya teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.