DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

LİDER GENÇLİK YAZ ETKİNLİKLERİNİ TAMAMLADI

LİDER GENÇLİK YAZ ETKİNLİKLERİNİ TAMAMLADI
21.08.2017
756
A+
A-

Kocaeli Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü 3 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında İzmit ve Gölcük’te düzenlediği Yaz Etkinliklerini tamamladı.

İzmit’te Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulunda, Gölcük’te ise Gölcük Gençlik Merkezi’nde düzenlenen yaz etkinliklerinde yüzlerce öğrenci birbirinden güzel eğitici ve eğlendirici faaliyetlerle unutulmaz bir yaz sezonu geçirdi.

Kuran, İlmihal, Siyer ve Dini Değerler Eğitimleri yanında Resim, Müzik, Ebru, Maket Uçak Yapımı, Elişi gibi kültürel derslerin verildiği yaz okullarında sportif etkinlik olarak Yüzme, Geleneksel Okçuluk, Masa Tenisi, Basketbol, At Biniciliği ve Satranç vb. etkinlikler icra edildi.

Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Güngör yaptığı açıklamada “Çocuklarımızın yaz tatilini dolu dolu geçirmelerini arzu ettik. Bunun için sağlam bir alt yapı ile yaz okulumuza başladık ve bitirdik. Bizlere güvenip çocuklarını emanet eden ailelere, yaz okulumuzda emeği geçen bütün hocalarımıza, destek ekibimize ve bizlere yardımcı olan okul ve kurum müdürlerimize teşekkür ederiz.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.