DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MİDDER’DEN KORKMAZ’A ZİYARET

MİDDER’DEN KORKMAZ’A ZİYARET

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Başkanı Numan Acar ve yönetim kuru üyeleri AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a tanışma ziyaretinde bulundu.

Kurulumunu tamamlayan ve kurum ziyaretlerine devam eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Başkanı Numan Acar ve yönetimi AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın konuğu oldu. İlçe Binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Korkmaz, 15 Temmuz’un ülkemiz için bir milat ve Türk milletinin dirilişi olduğunu hatırlatarak, “15 Temmuz’u unutmamalı ve unutturmamalıyız. Bu anlamda çok önemli bir görev icra ediyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ SAĞLAM OLSUN

Başkan Korkmaz, “Hepimizin üzerine önemli görevler düşüyor. Milletin bekası ve ülkenin geleceği için bir mücadeledir. Burada kim taşın altına elini koyuyorsa, Allah onlardan razı olsun. Sizlere de teşekkür ediyoruz. Farklı etkinlik ve çalışmalarla toplumun her kesimine yaymamız gerekiyor. Türk milleti güçlü bir millet. Osmanlı’da olduğu gibi bu direnişin, bu birlik ve beraberliğin uzun süre tutmalıyız ki devletimizin bekası güçlü olsun” dedi.

GENÇLERİMİZİN MAYASI SAĞLAM

Korkmaz, “İçimizde ki hainler devletimizi yıkmaya çalıştı. Hamurunda, mayasında, kanında iman olan gençlik o gün şaha kalktı. Gençlerimizin mayası sağlam olmuş ki hepsi o mücadelede kendilerini gösterdi. Yapılabilecek en güzel çalışmalardan bir tanesini yapıyorsunuz. 15 Temmuz’un ruhu ve maneviyatı çok farklıdır. Desteklerimiz her zaman sizinle” diye konuştu.

15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATACAĞIZ

Dernek Faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan ve yönetimini tanıtan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Başkanı Numan Acar, “Özellikle okulun açılma döneminden sonra ilköğretimden lise ve üniversiteye kadar bunu hatırlatma üzerine çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sergilerimizle, konferanslarımız ve daha çok bir etkinliklerimizle 15 Temmuz ruhu yaşatmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Biz sizden manevi destek bekliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.