DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Minikler hazırlık maçı yaptı

Minikler hazırlık maçı yaptı

İlimizde yaz döneminde en çok ilgi gören spor futbol oluyor. Aileler çocuklarını genelde futbola yönlendiriyor.

Bu nedenle de her kulübün mutlak futbol okulu çalışmaları oluyor. Geçtiğimiz günde H.Hızır Şafakspor, İzmit Vezirçiftliği ve Engin Öztonga Futbol Okulu sporcuları hazırlık maçında buluştu.

H.HIZIR ŞAFAKSPOR’DA ALTYAPI CAN DEMİRKIRAN’A EMANET

Daha önceki yıllarda alt yapılarda ilimiz birçok kez Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden H.Hızır Şafakspor, bu sezon yeniden yapılanmaya gitti, altyapının başına ilimizin tecrübeli teknik adamlarından Can Demirkıran’ı getirdi. Can Demirkıran’ın başında bulunduğu H.Hızır Şafakspor, İzmit Vezirçiftliğispor ve Engin Öztonga Futbol Okulu ile üçlü turnuvada karşılaştılar.

ESKİ DOSTLARDAN BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ

H.Hızır Şafakspor teknik sorumlusu Can Demirkıran, İzmit Vezirçiftliğispor teknik sorumlusu Cevdet Hacıismailoğlu ve Engin Öztanga’nın dostlukları yıllara dayanıyor. Can Demirkıran, Engin Öztonga’nın da altyapıda teknik direktörlüğünü yaptı. Bu üç eski dostun takımları minikler düzeyinde Engin Öztanga’nın Kullar’da bulunan çim halı tesislerinde kozlarını paylaştılar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.