DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

OKULLARA YENİ GÜVENLİK SİSTEMİ GELİYOR

OKULLARA YENİ GÜVENLİK SİSTEMİ GELİYOR

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ açıkladı

 

Geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ’ın önderliğinde geçtiğimiz hafta gerçekleşen toplantıda Gölcük’te belirlenen 5 okulun güvenlik kameraları Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegre edilmesi için Kaymakamlık aracılığıyla Valiliğe rapor yazıldı.

İlk olarak beş okul belirlendi

2017-2018 Eğitim- Öğretimi’nin başlamasına kısa bir süre kala Milli Eğitim Müdürlüğü’nde okullarımızda verilen eğitim kadar önemli olan güvenlik konusunu yakından takip etmek için yapılan çalışma neticesinde Gölcük’te belirlenen 5 okulda bulunan güvenlik kameralarının Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ile entegre edilmesi için bir araya gelindi. Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ’ın önderliğinde gerçekleşen toplantıya Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Mahalle Muhtarları ve Okul Aile Birlikleri katıldı.

Gölcük Kaymakamlığı aracılığıyla Valiliğe rapor sunuldu

Toplantının amacı okullarımızda güvenliği ve uyuşturucu madde ile mücadeleyi arttırmasını planladıkları güvenlik kamerası sistemlerini daha kapsamlı hale getirmek ve güvenlik kameralarının okul yönetiminin dışında Kent Yönetim Sistemine entegre edilerek merkezden de izlenmesi için Gölcük kaymakamlığı aracılığıyla Valiliğe bir rapor sunuldu.

Kızıldağ, ” Amacımız okullarımızı daha güvenli hale getirmek”

Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ yaptığı açıklamada, ” Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte okullarımızda daha güvenli bir eğitim verilmesini amaçlıyoruz ve bunun için de çalışmalarımızı yapıyoruz. Son zamanlarda birçok ilde duyduğumuz uyuşturucu belasını okullarımıza sıçratmamak ve güvenliği tam sağlamak için öncellikle belirlediğimiz ve daha riskli gördüğümüz 5 okul belirledik. Bu okullarımız İhsaniye Anadolu Lisesi, Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu, Saraylı Ortaokulu, Gölcük Ortaokulu ve Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olarak belirledik ve hazırladığımız raporu valiliğe sunduk. Şimdi oradan gelecek cevaba göre bu okullarımızda ki güvenlik kameraları Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegre edilmek üzere çalışmalar başlayacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.