DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Outlet Center İzmit’te 30 Ağustos Zafer Bayramı

Outlet Center İzmit’te 30 Ağustos Zafer Bayramı
25.08.2017
824
A+
A-

Outlet Center İzmit’te 30 Ağustos Zafer Bayramı

Türkiye’nin ilk ve gerçek outleti Outlet Center İzmit’te, 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü sadece outlet fiyatları değil bayram etkinlikleri de eğlendirecek.

Zafer Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da eğlenceli etkinliklerle Outlet Center İzmit’te gerçekleştirilecek. Özellikle çocuklara yönelik eğlenceli etkinliklerle alışverişler daha keyifli hale gelecek. Gezici bandonun şarkılarıyla herkes, tahtabacak ve jonglorün akrobasi gösterileri, palyaçoların yüz boyama-sosis balon-Türk Bayrağı dağıtımıyla çocuklar güzel bir alışveriş günü yaşayacak.

30 Ağustos 2017 Çarşamba günü hava şartları uygun olduğu takdirde

Outlet Center İzmit etkinlik programı aşağıdaki gibidir;

 

Gezici Bando Konseri…

Çocuklara yönelik animasyon etkinlikleri;

Palyaçolar eşliğinde sosis balonla şekiller ve yüz boyama yapımı…

Palyaçolar çocuklara Türk Bayrakları dağıtımı yapacak…

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.