DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

PARTİDEN 20 KİŞİ İHRAÇ EDİLDİ

PARTİDEN 20 KİŞİ İHRAÇ EDİLDİ

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır açıkladı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır yaptığı açıklama ile 20 kişinin partiden ihraç edildiğini açıkladı. Ayrıca Çakır yaptığı açıklamada 410 denilen istifa sayısının 140 kişi olduğunu ve bu sayının da yarısının parti üyesi olmadığını açıkladı.

20 kişiyi yormak istemedik ihraçlarını biz yaptık

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır geçtiğimiz hafta gerçekleşen toplu istifa olayını değerlendirdi. Yaptığı açıklamada Çakır, ” Geçtiğimiz hafta gündemi bayağı meşgul ettik. Aslında biz bunları çok da önemsemiyoruz. Önemsemediğimiz içinde kaale almıyoruz. Geçtiğimiz hafta yapılan istifalardan sonra becerip te istifa edemeyecekleri gördük, yardımcı olalım dedik ve arkadaşlara yardım etmek için 20 kişinin ihracını yaptık. Yani fazla eziyet çekmelerini istemedik havalar sıcak nemli bir havada yaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi kurumsal bir yapıdır. Kimsenin oyuncağı olacak ve Milliyetçi hareket Partisi üzerinden kimsenin oyun oynamasına asla müsaade edemeyiz. Böyle bir şey olamaz, zaten bu işi organize eden 4 arkadaşımız da zaten bizim partiden daha önce ihraç edilmiş. Yani yaptıkları hata ve 410 kişi gibi bir rakam söyleniyor. Şimdi seçim kurumundan geliyorum. Kaç kişi geldi dedim bana 5 kişi var dediler. 410 denilen sayı 140 olduğu ortaya çıktı. Onlarında yarısının üye olmadığı anlaşıldı. 410 kişi istifa edildi deniliyor ama yayınladıkları listede 140 kişi var ve bu listedekilerin de yarısı Milliyetçi Hareket Partisi’nin üyesi olmadıkları için zaten bir şey yapamıyoruz. Kendilerince bir şey yaptıklarını zannediyorlar ve bizim onlarla harcayacak vaktimizde yok. Biz Türkiye’nin önemli bir siyasi partisiyiz. Tabi ki biz operasyonların farkındayız. Burada tabi ki samimi arkadaşlarımız da var. Onlarında kafası karıştı oylarımız düştü diye düşündüler. Onların rahatsızlıklarını kullanan kurnazca ekipler var ama perdenin arkasında bulunanlar perdenin önüne geçmiyorlar. Onlar sürekli perdenin arkasında oturuyor. Yani İzmit’te bile oturmuyorlar. O güçler başka güçler ve Türkiye’de hesabı olan güçler bu hesabı  görememiştir. Şimdi MHP ile hesaplaşmaya gidiyorlar. Bizde bunun farkındayız ama kamuoyu bunu bilmiyor. İşte yaptıkları açıklamada mağduriyeti oynuyorlar. Partinin kapısından içeri sokulmuyoruz gibi açıklamalar yapıyorlar. Bunlar haşarı çocuğa benzer, evini taşlayan çocuktan kendine fayda gelmez, evine fayda gelmiyorsa bu millete hiç gelmiyordur. Bizde bu haşarı çocukları evden yolladık” dedi.

Milletimiz ve devletimiz için biz bu yola baş koyduk

MHP’nin yol haritası 40-50 yıldır bellidir .MHP’nin yol haritasını çizmeye gerek yok. MHP’nin yol haritası her ülkücü yetişirken yetişme şartında devletçi ve milletçi olarak yetişir. Yani çakıl taşı ve çiçeğin bile milliyetçiliğini yapar. Yetişme tarzı budur. Şimdi burda basında orda burda arkamda 140 kişi var gibi laflarla bu işler olmuyor. Biz boşuna mı slogan atıyoruz ” Kanımız aksada zafer İslamındır” diyoruz. Genel Başkanımızın yaptığı açıklamalar var “Devlet için evet, millet için evet, bayrak için evet” dedi. Bunun için bile başka parti için evet dediniz oldu. Hayır orda biz açıklıyoruz. Daha önceki açıklamalarda dediğimiz gibi bu bir parti meselesi değildi, bu bir Türkiye  meselesiydi.  Daha öncesinde Genel Başkanımız yine uyarmış “Önce devlet demiş, sonra millet demiş, sonra partim demiş, sonra ben demiş. Bunuda mı anlamadılar ne demek istediğini, biz hiç bir zaman kişisel menfaatimiz için bu yola baş koymuyoruz ki. Milletimiz ve devletimiz için biz bu yola baş koyduk. Türkiye 80 milyon ve yol haritamız 80 milyondur. Biz Türk Milleti adına çalışmaya devam edeceğiz. Seven insanlar gelip partimize üye oluyor. Sevmiyorsa da ayrılabiliyor. Sıkıntı yok, gelenlere de gidenlere de kapımız sonuna kadar açıktır.

Biz büyük fotoğrafa bakarak siyaset yaparız

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bu 410 istifa konusuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Genel Başkanımız böyle ufak işlerle uğraşmaz ki. Biz büyük fotoğrafa bakarak siyaset yaparız. Büyük fotoğrafta dünya vardır, uzay vardır, güneş vardır, gezegenler vardır, büyük insanlar vardır, dünya siyasetine yön veren insanlar vardır. Bizim işimiz bunlarla, böyle küçük konular ile Genel Başkanımız hiç ilgilenmez. Bunlar onun için çok basit konular. Genel Başkanımızın çok daha önemli konuları var. Yapılan istifalar bizim için bir kayıp olmadı ki gidenlerin yerine tepkilerini koyan vatandaşlarımız geldi üyeliklerini gerçekleştirdi. Gittiler diye burası boş kalacak değil ya. Türk Milleti adına çalışan bir partinin kapısı boş kalır mı? Partimize üye olmak kadar istifa etmekte çok doğal bir durumdur. Ama böyle partini haşarı çocuk gibi camlarını kır, evinin çerçevelerini sat, içini boşalt. Bu olmaz ki o zaman bu evde kim oturacak. Bunun için evini taşlayan haşarı çocuklar partimizden ihraç edilmiştir. Bizim şu anda tespit ettiğimiz 20 kişiydi bunların ihraçlarını gerçekleştirdik. Bu sayı ilerde çoğalabilir de. Bunu zaman gösterecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.