DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarp bebek, VM Medical Park’ta sağlığına kavuştu

Sarp bebek, VM Medical Park’ta sağlığına kavuştu
25.08.2017
880
A+
A-

Sarp bebek, VM Medical Park’ta sağlığına kavuştu

Doğuştan tek akciğeri hatalı gelişmiş olan Sarp Kuru (5 ay), VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı operasyon sonrasında sağlığına kavuştu.

Düzce’de ikamet eden, tekstil işçisi Mevlüt Kuru (29) ile ev hanımı Emel Kuru (25) çiftinin üçüncü çocuğu Sarp Kuru, doğuştan tek akciğeri hatalı gelişmiş olarak dünyaya geldi. Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğan Sarp bebek, yeni doğan yoğun bakım ünitesi ihtiyacı sebebiyle Kocaeli’deki Özel VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ne sevk edildi. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Melih Tugay tarafından muayene edilen Sarp bebek, daha 1 aylıkken ameliyat edildi ve 23 gün süren yeni doğan yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu oldu. Sağlıklı bir şekilde düzenli olarak tedavisine devam edilen Sarp bebeğin annesi Emel Kuru ve babası Mevlüt Kuru, çocuklarının sağlığına kavuşmalarından ötürü duydukları mutluluğu şu sözlerle aktardılar; “Sarp, ailemizin beşinci ferdi. Doğum sonrasında öğrenilen hastalığı ile ilgili Düzce’de çok yer araştırdık fakat bulamadık. Özellikle yeni doğan ünitesi ihtiyacı olduğu için araştırmalarımız sonucunda VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ni bulduk. Allah’a dua ediyoruz ki, doktorumuz Prof. Dr. Melih Tugay ile bizi karşılaştırdı. Başarılı geçen ameliyat sonrası tedavisi düzenli olarak devam ediyor. Başta doktorumuz olmak üzere, hemşirelere ve tüm hastane personeline yakın ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ederim” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.