DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SPORCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

SPORCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

Koral Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla göz doldurdu

29 Temmuz Cumartesi günü Düzce Anıtpark’ta düzenlenen Profesyonel Muay Thai Galasında Şehit Ufuk Baysan 15 Temmuz anısına 3.cü Muay Thai Gençlik Kupası’nda Değirmendere de bulunan Koral Spor Kulübü’nden 2 sporcu katıldı. Kulüp sporcularının katıldıkları organizasyonlarda başarıları dikkat çekerken, Antrenör Doğan, yaptığı açıklamada sporcularıyla gurur duyduğunu belirtti.

Değirmendere’de bulunan Koral Spor Kulübü’nden 2 sporcu 29 Temmuz’da Düzce Anıtpark’ta gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehidi Ufuk Baysan anısına 3.cü Muay Thai Gençlik Kupası’nda boy gösterdi.

 Sporcuların başarısı dikkat çekti

75 kg da Sevaser Sunu Çoşkun şampiyonluk kupasını alırken, 57 kg Yağmur Matur ise 2.ci oldu. Koral Spor Kulübü Antrenörü Yaşar Doğan, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Koral Spor Kulübü olarak her zaman hedeflerimizi büyük tuttuk, daima ileri adımlar attık. 20-26 Temmuz aylarında Niğde’de düzenlenen Kickboks Türkiye Şampiyonasına da yine kulübümüzden 2 sporcu katıldı. 60 kg da Semih Akdoğan ve 91 kg’da Kadir Yıldırım kulübümüz adına mücadele etti.  Sporcularımız ayrıca 3-8 Ağustos Samsun Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandılar. Amacımız milli takım seçmelerinde de başarı gösterip ülkemizi dünya şampiyonasında temsil etmek, şanlı bayrağımızı ve İstiklal Marşımızı dünyaya duyurmaktır” dedi.

“Yaşlı-Genç çocuk her yaş grubunu spora davet ediyorum”

Antrenör Doğan, açıklamalarına, “Temmuz Ayı Koral Spor Kulübü olarak umut dolu geçti sporcularımızın şampiyonluk haberleri bizleri gururlandırdı. Değirmendere Merkez Mahallesi’nde açtığımız spor salonunda 9 uncu ayımız. Yaşlı-Genç çocuk her yaş grubunu spora davet ediyorum. Şehit aileleri kulübümüzden ücretsiz ve sınırsız olarak tüm Branşlardan faydalanabilir “ şeklinde konuştu.

“Ahlaklı sporcular yetiştirme çabasındayız”

Koral Spor Kulübü Antrenörü Yaşar Doğan, “29-30 Temmuz ayında Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma Kupası’nda da Koral Spor Kulübü’nden 8 sporcumuz katıldı. Müsabakalar sonucunda 3 birincilik, 4 ikincilik ve 1 üçüncülük alarak bu turnuvayı başarıyla tamamladık. Sporcularım ile gurur duyuyorum,  Sporcularıma sadece dışarıda dövüşmeyi öğretmiyoruz, gerekli eğitimi verip ülkemize ahlaklı sporcular yetiştirme çabasındayız” diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.