DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TALUS: AK PARTİ, MİLLETİMİZİN SESİ TÜRKİYE’NİN PARTİSİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

TALUS: AK PARTİ, MİLLETİMİZİN SESİ TÜRKİYE’NİN PARTİSİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

 

Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus Ak Parti’nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

İlçe Başkanı Dr. Şahin TALUS; “Bundan tam 16 yıl önce, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur.

Partimiz 16 yılda gerçekleştirdiği büyük projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirmiş, “Yeni Türkiye Yolunda” 2023 hedeflerini güçlü bir şekilde inşa etmiş ve 2053, 2071 hedeflerine adım adım ilerlemektedir. Eğitimden Sağlığa, Ekonomiden Yerel Yönetimlere kadar bütün alanlarda ülkemiz AK Parti ile yükselmeye ve kalkınmaya devam edecektir.

TALUS: HÜKÜMETİMİZ HEDEF ALINARAK ÜLKEMİZ ZAYIFLATILMAYA ÇALIŞILDI

Ülkemizin önüne tarihimizde daha önce olduğu gibi bu 16 yıl zarfında da birçok engel getirilmiş, hükümetimiz hedef alınarak ülkemiz zayıflatılmaya çalışılmış ve vesayet odaklarının 1 numaralı hedefi olarak yok edilmek istenmiştir. Vatandaşımızın ve liderimiz  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile gerek iç gerekse dış güçler eylemlerinde hiçbir zaman muvaffak olamamıştır. Partimiz bunun en yakın örneğini; 15 Temmuz’da milletle birlikte dünyanın en alçak FETÖ/PYD darbe girişimini bertaraf ederek göstermiştir. Güçlü demokrasi, ekonomik kalkınma ve sosyal refahı birleştiren ülkemiz; bölgenin ve İslam dünyasının güven ve istikrar unsuru olmaya devam edecektir.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erd­oğan’ın liderliğinde 16 yıl boyunca bir yandan Türkiye’yi kalkınma yarışında ön saflara taşıdık; bir yandan da vesayet odaklarıyla mücadele ederek bugünlere geldik.  Ak Parti’nin yanında ve arkasında duran dava arkadaşlarımıza ve Türkiye’nin Ak yüreklerine selam eder, kuruluşumuzun 16.yıl dönümünün partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim. Partimiz milletin sesi, Türkiye’nin partisi olmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı,

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.