DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TARİH KORİDORU, İZMİT’İN YENİ FİLM PLATOSU OLDU

TARİH KORİDORU, İZMİT’İN YENİ FİLM PLATOSU OLDU

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük çabalarıyla şehre kazandırdığı Tarih Koridoru, ulusal film şirketlerinin çekim mekanı oldu.

SEKA film platosundan sonra şehirde doğal tarihi bir plato özelliğini taşıyan Akçakoca Meydanı, Kapanca Sokak ve Kültür Tepesi’nde çekimlere başlandı. TV8’deki Survivor yarışmasından Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu tarafından yazılan ve engellilere yönelik olan Benim Adım Osman filminin çekimleri Kapanca Sokak’ta başladı. Yönetmenliğini Vedat İnce’nin yaptığı komedi filminin kadrosunda 40 oyuncu yer alıyor.

TELEVİZYONDA SEYRETMEK AYRI BİR MUTLULUK OLACAK

Benim Adım Osman sinema filmi çekimlerinin yapıldığı Akçakoca Meydanında oyuncuları ziyaret eden Başkan Doğan, film ekibiyle bir süre sohbet etti.   Tarih Koridoruna gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirten Doğan “ belki 2009 yılında yola çıktığımızda birçok kişiye projenin geldiği bu  aşama hayal geliyordu. Ama inandık,  bu inançla elimizden geleni yaptık. Çok şükür bugün gelinen nokta hepimiz için büyük gurur.  Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış şehrimizin tarihi yeniden canlandı.  Televizyon ekranlarında projelerimizi görmek ayrı bir keyif olacak” şeklinde konuştu.

İzmit’te de çekimleri yapılan Benim Adım Osman filminde Çiğdem Tunç, Fatih Ucan, Metin Yıldız, Deniz Oral, Ahmet Çevik, Murat Övünç, Tayfun Sav  gibi sanatçılar rol alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.