DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜGVA Gölcük Yaz Okulu Sona Erdi

TÜGVA Gölcük Yaz Okulu Sona Erdi

 

TÜGVA Gölcük İlçe Temsilciliği tarafından hem dini, hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen yaz okulu programı, sertifika töreniyle sona erdi. Yaklaşık bir ay süren yaz okulunda, öğrenciler Kuran-ı Kerim, kültürel ve bilimsel gezilerin yanı sıra spor etkinliklerinde bulundu.

TÜGVA Gölcük İlçe Temsilciliği 2017 yaz okulu kapanış ve ödül töreni düzenledi. Tören, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

200 Öğrenci Yaz Okulundan Faydalandı

Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı Salonu’ndaki törende konuşan Tügva Gölcük İlçe Temsilcisi Samet Genç, Eğitim sezonun ilçemizdeki tüm lise ve ortaokullarda Medeniyet ve Değerler kulübünü kurduk. Bu kulüp vasıtasıyla öğrencilerimizle birlikte çeşitli faaliyetler, programlar ve buluşmalar düzenledik. Sezon sonunda ise Vakfımızın vizyonuna ve misyonuna uygun olarak milli ve manevi değerlerimize bağlı, dinamik, okuyan, araştıran, icat çıkartan yaptığı her işte Allah’ın rızasını gözeten ve bu uğurda yaşamaya çalışan bir gençlik yetiştirme ideali uğrunda yaz okulumuzu açtık. 5 hafta boyunca devam eden eğitim ve öğretim programımız bugün itibariyle son buldu. Bu süre zarfında yaklaşık 200 öğrenci, 6 erkek, 4 kız sınıfımız, 25 kişilik hoca ve belletmen kadromuzla öncelikle Kuran’ı Kerim ve ilmihal dersleri olmak üzere temel dini bilgileri kapsayan bir eğitim vermeye çalıştık. Bu eğitim programının yanında öğrencilerimiz ahşap boyama, etamin, el işi gibi el sanatlarıyla el becerilerini geliştirip, yüzme, okçuluk, buz pateni, binicilik, sinema, resim, tarihi mekan gezileri gibi bir çok faaliyet ile eğlendiler. Tügva Gölcük olarak 5 hafta boyunca yoğun bir emek sarf ettik fakat bu emeğimizin karşılığını her öğrencimizin bilgi dağarcığına yeni bilgiler katarak ve aynı zamanda eğlendirerek aldık. Son olarak yaz okulu faaliyetlerimizde maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemeyen Gölcük Belediyemize ve Başkanımız Mehmet Ellibeş’e, Başkan Yardımcımız Levent Değirmenci’ye, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu’na ve Gölcük Müftümüz Mehmet Yazıcı’ya teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Öğrencilere Katılım Belgeleri Verildi

Törende Yaz Okulu boyunca dersler alan öğrencilerden oluşan ilahi ve şiir okuma grupları yeteneklerini gösterdiler. Beş hafta boyunca eğitim alan tüm öğrencilere kurs sonunda katılım belgelerini, yaz okulunda yapılan bilgi yarışmasında ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenmiş olan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise ödülleri hocaları tarafından verildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.