DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TÜGVA’dan Gülsuyu’na ziyaret

TÜGVA’dan Gülsuyu’na ziyaret
27.08.2017
1.049
A+
A-

TÜGVA’dan Gülsuyu’na ziyaret

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu TÜGVA Kocaeli 1. Olağan Genel Kurulunda Kocaeli İl Temsilcisi  olan Muhammet Hanefi Akbulut, yönetim kurulu üyeleri ve TÜGVA İlçe Temsilcisi Av. Samet Genç’i makamında kabul etti. Gülsuyu, gençlerin topluma ve insanlığına değer katan projelerine destek vermekten mutluluk duyduğunu belirtti.

“Yeni Projeler üretmeye devam edeceğiz”

TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut gerçekleştirmiş oldukları ziyarette vakfın kuruluş amacından bahsederek ” Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor. Kuruluş merkezi Türkiye, çalışma alanı ise Dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat üretmekten çekinmeyen  yeni nesil bir gençlik vakfıyız. TÜGVA olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de gençlere yönelik gerek sosyal ve kültürel bağlamda gerekse ahlaki ve dini anlamda faaliyetler yürütmeye, projeler üretmeye devam edeceğiz ” dedi.

Gençlik geleceğimizdir

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, vakfın yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek ” Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut kardeşimize ve yeni yönetimine başarılar dilerim. Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlerle birlikte çalışmalar gerçekleştirmeye, projeler hayata geçirmeye büyük önem veriyoruz. Gençlerin aynı çatılar altında toplanarak hem ülkeleri  hem de şehirleri için bir şeyler yapmak istemesi beni mutlu ediyor. Bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliğinin başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım tamdır. Gerçekleştireceğiniz programlara imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız ” diye konuştu

Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut ve TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Samet Genç yönetim kurulu üyeleri bugüne kadar vermiş oldukları destekten dolayı Gülsuyu’na teşekkür ederek plaket takdiminde bulundular.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.