DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TÜRKİYE’NİN GURURU KULLARLI ÖMER KEMAL AYDIN

TÜRKİYE’NİN GURURU KULLARLI ÖMER KEMAL AYDIN

Kullar eski Belediye Başkanı Kemal Aydın’ın torunu, Büyükşehir Kağıtspor sporcusu Ömer Kemal Aydın, Şili’de düzenlenen Ümitler Judo Dünya Şampiyonası’nda çok önemli bir başarıya imza attı.

Dünya üçüncüsü olan Aydın, Türkiye’ye büyük gurur ve sevinç yaşattı.

ŞİLİ’DE ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARI OLDU

Kullar eski Belediye Başkanı Kemal Aydın’ın torunu, Judo eski İl Temsilcisi İbrahim Aydın’ın oğlu, Büyükşehir Kağıtsporlu Ömer Kemal Aydın, Şili’de düzenlenen Ümitler Dünya Judo Şampiyonası’nda çok önemli bir başarıya imzasını attı. Başkent Santiago’da gerçekleştirilen şampiyonada 90 kiloda tatamine çıkan Aydın ilk turu maç yapmadan geçirdi, ikinci turda ise Japon rakibini yendi. Çeyrek finalde Alman rakibine kendi oyunuyla son saniyede mağlup olan Ömer Kemal Aydın repesaja kaldı. Önce Gürcü, sonra Brezilyalı rakiplerini dize getiren Büyükşehir Kağıtsporlu sporcu Dünya üçüncüsü oldu. Aydın’ın büyük başarısı Türkiye’de büyük gurur ve mutluluk yaşattı. Erdal Selimoğlu’nun Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Müdürü olduğu 2014 yılında judoya Kağıtspor’da başlayan Ömer Kemal Aydın, minikler ve gençler düzeyinde katıldığı şampiyonalarda da önemli derecelere imza atmış, istikbali olan sporcular arasında gösterilmişti.

BABASINDAN TEŞEKKÜR MESAJI GELDİ

Ömer Kemal Aydın’ın Dünya üçüncülüğü onun tanıyanlar için sürpriz olmadı. Milli Takım yetkilileri Ömer’in önümüzdeki yıllarda çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyor. 2000’li yılların başında bir dönem Kocaeli Judo İl Temsilciliği yapan İbrahim Aydın, oğlunun elde ettiği başarıdan dolayı son derece mutlu. Aydın, sosyal medya paylaşımında şu paylaşımı yaptı: “Tebrikler Ömer Aydın, tebrikler aslanım, tebrikler İbrahim Aydın. Hepimizi gururlandırdın, başarıların daim olsun. Seninle gurur duyuyorum. Amatör sporu İlimizde canlandıran Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı Sayın Ali Yeşildal’a, Genel Sekreter ve Branş Yöneticimiz Sayın Fatih Özkaraaslan’a, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sayın Sezer Huysuz’ a, Eski Federasyon Başkanımız Sayın Fatih Uysal’ a, İl müdürümüz Sayın Muzaffer Çintimar’ a, Kocaeli T.O.H.M ve Samsun T.O.H.M da bulunan emeği geçenlere teşekkürler”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.