DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vekil Hürriyet Gölcük turunda esnafları es geçmedi

Vekil Hürriyet Gölcük turunda esnafları es geçmedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz gün ilçemize gelerek ilçe esnaflarını ziyaret etti ve ilçemiz vatandaşlarıyla konuştu.

“Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın her zaman yanındayım”

Vekil Hürriyet ilk önce ilçe genelindeki esnafları ziyaret ederek, esnaflarla sohbet etti. Vekil Hürriyet’e CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi ve partililer eşlik etti. Vekil Hürriyet, “Gölcük önemli bir ilçemiz. Bu yüzden Gölcük’ü önemsiyorum ve fırsat buldukça buraya gelerek esnafları mümkün oldukça ziyaret etmeye çalışıyorum. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyorum” dedi. Esnaflar, Vekil Hürriyet’e ziyaretlerinden ötürü mutlu olduklarını söylediler ve teşekkür ettiler. Esnaf ziyaretlerine katılan Başkan İşeri, ziyarette şu sözleri dile getirdi, “Sayın Vekilimiz ile siz değerli esnafları ziyaret ediyoruz. Sayın Vekilimiz siz değerli esnaflarımızı ziyaret etmek isteğini bize belirtti. Bizde Sayın Vekilimiz ve CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi ve partililer eşlik etmek istedik. CHP her zaman esnaf” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.