DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vekil Hürriyet’ten Gölcük’te anlamlı ziyaretler

Vekil Hürriyet’ten Gölcük’te anlamlı ziyaretler
29.08.2017
1.019
A+
A-

Vekil Hürriyet’ten Gölcük’te anlamlı ziyaretler

Gölcük’te bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Milletvekili Hürriyet, Özel Erva Kanbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Down Kafe’yi ziyaret etti.

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün Gölcük’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce partisinin Gölcük ilçe Başkanlığında partilileri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Milletvekili Hürriyet daha sonra Gölcük Muhtarlar Derneği, Gölcük Esnaf Odası başta olmak üzere ilçede bulunan pek çok esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Hürriyet’in en anlamlı ziyaretleri ise, Özel Erva Kanbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin iktisadi işletmesi olan Down Kafe oldu.

HALK FETÖ İLE MÜCADELEYE ARTIK İNANMIYOR

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ilk olarak partisinin Gölcük ilçe Başkanlığında partilileri ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Hürriyet, “Her günümüzü ayrı bir ilçede geçiriyoruz. Her ilçede yaptığımız çalışmalarda ülkemizin nereye sürüklendiğini anlatmaya çalışıyoruz. On kişiye FETÖ mücadelesini sorsak, 9’u bu mücadeleye inanmadığını söyleyecektir. FETÖ temizliği adı altında bu işin iyice suyunu çıkardılar. FETÖ mücadelesi diyerek OHAL’den yararlandılar ve muhalefetin sesini kısmak için var güçleriyle çalıştılar. Son olarak meclis üç tüzüğünde değişikliğe gittiler. Amaçları da meclisi işlevsiz kılmak” dedi. Kurban Bayramından önce emeklilere ikramiye verilmesi gerektiğine de değinen Hürriyet, “Bayram geliyor emekliye ikramiye hala yok. Ben bu konuda bir haber görmedim. Bugün CHP iktidarda olsaydı emekli bu bayramda da ikramiye alacaktı” açıklamasında bulundu.

ADALET YÜRÜYÜŞÜNDEN, ADALET KURULTAYINA

Geçtiğimiz ay gerçekleşen Adalet Yürüyüşünden bahseden ve Çanakkale’de yapılacak olan Adalet Kurultayı’ndan detaylar veren Hürriyet, İnsanlar kendi ülkelerinde özgür olmak istiyor. İnsanların kaygısı çok büyük. İşte halkımız da bu yürüyüşe bunun için destek verdi. Dünyada da önemli bir ses getirdi. Şimdi o yürüyüşün devamı niteliğinde bir kurultaya imza atıyoruz. Eğitim, adalet ve geçim konularını, basına sansürü, demokrasiyi konuşuyoruz. Şehitliği ziyaret ettik. Dört günün sonucunda ortaya bir bildirge çıkacak” dedi. Basın toplantısının ardından Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Meclis üyeleri Yonca Yılmaz ve Özgür Yılmaz ve beraberindeki partilileri ile beraber Gölcük turuna çıkan Milletvekili Hürriyet, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve muhtarları, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı ziyaret etti. Gölcük ve Değirmendere’de pek çok esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Milletvekili Hürriyet, geçmiş dönem İl Yöneticilerinden Mehmet Şen’in eşi Ayla Şen’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunmayı ihmal etmedi

ÖZEL ÇOCUKLARI BAĞRINA BASTI

Milletvekili Hürriyet’in Gölcük’teki en anlamlı ziyareti ise Özel Erva Kanbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin iktisadi işletmesi olan Down Kafe oldu. İlk olarak Zeynep Ellibeş’in sahibi olduğu Özel Erva Kanbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören çocukları ve ailelerini ziyaret eden Hürriyet, ailelere moral verdi. Daha sonra Başkanlığını Belgin Abanoz’un yaptığı +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin iktisadi işletmesi olan Down Kafe’yi ziyaret etti. Kafede çalışarak sosyalleşme adına yol kat eden Down sendromlu olan çocuklar Aylin Güzelcik, Mehmet Can Topal ve Sezgin Uysal ile bol bol sohbet eden Hürriyet, dernek ve kafe hakkında da dernek başkanından bilgi aldı. Ziyaret esnasında Hürriyet, partilileriyle birlikte Down Sendromlu Aylin Güzelcik’e tuttuğu takım olan Trabzonspor’un imzalı formasını hediye etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.