DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

1.Küme’nin açılış maçı Derbent’te olacak

1.Küme’nin açılış maçı Derbent’te olacak

1.Küme’de 2017-18 futbol sezonu cumartesi (bugün) Akmeşespor ile Derince Birlikspor arasında oynanacak maçlar başlıyor.

Geçen yıl 2.Küme’de şampiyon olup isimin 1.Küme’ye yazdıran Akmeşespor, açılışı maçında Derince Birlikspor’u konuk ediyor. Derbent Stadı’ndaki maçın başlama saati 19.25 olarak açıklandı.

 TOPLAM 8 TAKIM DA BİR ALT KÜMEYE DÜŞECEK

Bu sezon 1.Küme’de toplam 5 takım Süper Lig biletini alacak. 38 takımın 4 grupta mücadele edeceği 1.Küme’de grup birincileri direkt Süper Lig’e çıkacak. Gruplarında ikinci ve üçüncü sırayı alacak toplam 8 takım ise Play-Off’a yükselecek. Play-Off maçları eleme sistemine göre oynanacak, buradan da bir takım daha Süper Lig biletini alacak. 1.Küme’de gruplarında son iki sıraya alacak toplam 8 takım da bir alt kümeye düşecek.

KARAMÜRSELSPOR, AÇILIŞI EVİNDE YUVACIKSPOR MAÇI İLE YAPACAK

Bu sezon 1.Küme’nin açılışı C ve D Grubu’nda olacak. C ve D Grubu’nda ilk hafta heyecanı cumartesi günü yaşanacak. C Grubu’nda çok iddialı bir takım kuran, hedefini Süper Lig olarak belirleyen Karamürselspor, açılışı evinde Yuvacıkspor maçı ile yapacak. Cumartesi günü (bugün) Karamürsel Stadı’ndaki maçın başlama saati 16.00 olarak belirlendi. D Grubu’na dahil maçta da Arslanbey Belediye ile Ç.Balaspor arasındaki maçta Arslanbey Stadı’nda 17.00’de başlayacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.