DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

2 TON ELMA DAĞITILDI

2 TON ELMA DAĞITILDI
17.09.2017
1.046
A+
A-

Gölcük Belediyesi 25. Yeşil Elma Festivali kapsamında

2 TON ELMA DAĞITILDI

Gölcük Belediyesi 25. Yeşil İhsaniye Elma Festivali başladı. Her sene geleneksel olarak yapılan elma dağıtımı bu senede gerçekleşti ve Gölcük Belediyesi Festival kapsamında 2 ton elma dağıtıldı.

Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

25. Geleneksel Yeşil İhsaniye Elma Festivali kapsamında her sene olduğu gibi bu senede Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in fotoğrafı ve davet yazısı olan kutuların içine konulan 2 ton elmalar dağıtıldı. Gölcük Anıtpark’ta gerçekleşen elma dağıtımına vatandaşlar özellikle küçük çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Gölcük Belediyesi ekipleri Anıtpark’ta ki elma dağıtımından önce İzmit Belediyesi karşısında ve Gölcük’ün Beldelerinde elma dağıtımını gerçekleştirdi.

Palyaço ekibi renk kattı

Gölcük Belediyesi Tiyatro Gurubu palyaço ekibininde katıldığı elma dağıtımı renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Her sene olduğu gibi bu sene de Gölcük Belediyesi Gölcük’ün Beldelerinde başladığı elma dağıtımını son olarak Anıtpark’ta gerçekleştirerek elma dağıtımını tamamladı. Özellikle küçük çocuklar palyaçoların sepetlerle dağıttığı elmalara yoğun ilgi gösterdi ve kısa sürede elma dağıtım işlemi tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.