DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele ilçesinin Ovacık, Sahil ve Karşıyaka muhtarlarıyla bir araya geldi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Muhtarlar Derneği ve Ovacık Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş, Sahil Mahallesi Muhtarı Sabri Tezer ile Karşıyaka Muhtarı Sermin Zeynep Martı’yı makamında ağırladı. 45 dönüm alan üzerine kurulan ve çevre düzenleme çalışmaları yürütülen Karşıyaka sahili için teşekkür eden Muhtarlar, ortaya çıkan yeni ihtiyaçlar içinde Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdiler.

MODERN BİR SAHİLE KAVUŞACAK”

Yürüyüş yollarının yanı sıra spor alanlarının da bulunacağı Karşıyaka sahilinin tamamlandığında huzurlu bir yaşam alanına dönüşeceğini vurgulayan Kocaeli̇ Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “18 dönümlük alanı ağaçlandırarak Başiskele ilçemize yeni bir yeşil alan kazandırıyoruz. Hızlı bir şekilde yapımı devam eden sahilimizde çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşımız modern bir sahile kavuşacak” dedi.

YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILDI

Sahil düzenleme çalışmalarında 5 metre genişliğinde 600 metre uzunluğunda yaklaşık 3 bin metre kare alanda yürüyüş yolu yapıldı. Yürüyüş yollarının yanı sıra Park alanında basketbol sahası, oyun gurubu ve fitness aletleri yer alacak. Ayrıca parka, 8 adet altıgen kamelya,10 adet Japon tipi kamelya ve çok sayıda bank imalatı gerçekleştirilecek. Aydınlatma ve sulama sistemlerinin yer alacağı parkın tamamlanmasıyla vatandaşlar keyifli vakit bulma ihtimali bulacaklar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.