DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Açıkta duran kablolar tehlike saçmaya devam ediyor

Açıkta duran kablolar tehlike saçmaya devam ediyor
13.09.2017
721
A+
A-

Açıkta duran kablolar tehlike saçmaya devam ediyor

İlçemizde aydınlatma direklerinin alt kısımda bulunan elektrik kablolarının açıkta durması olası bir kazaya davetiye çıkarmaya devam ediyor. Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar açıkta duran kabloların biran önce kapanması gerektiğini bildirdiler.

Aileler açıkta duran kablolardan tedirgin

İlçemizde birçok cadde ve sokakta bulunan aydınlatma direklerinin alt kısımlarında bulunan ve olası bir arıza durumunda müdahale edilmek için bırakılmış olan kısımların kapaklarının takılmamış olması olası bir kazaya adeta davetiye çıkarıyor. Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi ile Körfez Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan aydınlatma direğinin açıkta duran kabloları özellikle küçük çocuğu olan aileleri tedirgin ediyor. Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar herhangi bir kaza yaşanmadan açıkta duran kabloların kapatılmasını istiyorlar. Vatandaşlar, ” Gölcük’ün önemli caddelerinden biri 19 mayıs Caddesi ve burdan hergün yüzlerce insan geçiyor ve bir çoğunun da küçük çocuğu oluyor. En ufak bir dikkatsizlik ile açıkta duran kabloları bir çocuk ellese büyük felaket olur. Artık sonbahardayız ve yakında yağmurlar başlar. Islanan kablolar da kısa devre yaparak yangına sebebiyet verebilir. Bu nedenle biz yetkililerin bir an önce aydınlatma direklerinde ki açıkta duran kısımların kapatılmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.