DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Adalet Kurultayı Türkiye’ye yön verecek

Adalet Kurultayı Türkiye’ye yön verecek
04.09.2017
790
A+
A-

Adalet Kurultayı Türkiye’ye yön verecek

Kurban Bayramı programlarında partilileriyle bayramlaşan Hürriyet, Çanakkale’de gerçekleşen Adalet Kurultayı’nın Türkiye’nin siyasi geleceğine yön vereceğini söyledi

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, partisinin Kurban Bayramı programlarında İzmit, Derince, Körfez ve Dilovası ilçesinde partilileriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Adalet Kurultayından çıkacak sonuçların önemli olduğuna değinen Hürriyet, “Adalet Kurultayı 2019 seçimlerine önemli katkılar sunacak” dedi.

ADALET KURULTAYI BİZLERE ÇOK ŞEY KATTI

Gittiği ilçelerde partilileriyle bir araya gelen Hürriyet yaptığı konuşmalarda Adalet Kurultayının sonuçlarının önemine ve 2019 seçimlerine katkısına vurgu yaptı. Milletvekili Hürriyet, “Güçlünün değil adalet ve hukukun üstün olduğu günlerde, huzur ve barış içinde bayramlarımızı kutlamak nasip olsun. Önemli günleri peş peşe kutluyoruz. Önce 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladık hemen ardından Dünya Barış Günü ve Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Adalet Yürüyüşünde 450 kilometreden fazla yürüdük milyonlarla. Arkamızdan gelen milyonların adalete nasıl susadığını gördük. Bu adanmışlıkla o yolu tamamladık ve muhteşem bir mitingle taçlandırdık. O yürüyüş bir başlangıçtı. Arkamızdaki milyonların desteği ile Çanakkale’de 4 günlük adalet kurultayı düzenledik. Kurultay bizlere de çok şeyler kattı. Ekmek kadar su kadar önemli ihtiyaç haline gelen adalet ana temamızdı”

KOCAELİ’NİN SOSYAL DEMOKRAT BİR YÖNETİME İHTİYACI VAR

Sözlerine devam eden Milletvekili Hürriyet, “Sivil toplum örgütleri, sendikacılar, gazeteciler, öğretmenler, öğrenciler, akademisyenler, işçiler, emekçiler, polisler, askerler ve daha bir çok alanda uzman konuşmacı için serbest bir platform ortaya koyduk. Bütün oturumları raporlayarak ortaya çözümler koyacağız, hedefler saptayacağız. 2019’daki seçimlerdeki hazırlıklara önemli katkılar sunacak. Kongreler biter bitmez önemli süreçler var. 2019 bizim için çok önemli. Her ilçe de ciddi bir mücadeleye ihtiyacımız var. Genel sekreterlerle yönetilen bir kent haline geldik. Başkanları artık göremez olduk. Nasıl olsa oy alıyoruz diyorlar. Vatandaşa sorma gereği duymadan kenti yönetiyorlar. Kocaeli’nin sosyal demokrat bir yönetime ihtiyacı var” açıklamasında bulundu.

DERİNCE’DE ADALET ŞENLİĞİ

Ziyaretlerde konuşan CHP Derince ilçe Başkanı Nihat Değer, ilçede gerçekleşecek olan etkinliklere konuşmasında yer vererek, “22 Eylül Cuma akşamı 60 Evler Sahilinde Adalet Kurultayına benzer bir şenlik yapmaya karar verdik. Genel Başkanımızın katılması için de girişimlerde bulunacağız. Derince özeli ve tüm Kocaeli’yi kapsayacak bir demokratik bir şölenle taçlandırmak istiyoruz. 9 Eylül CHP’nin kuruluş gününde Derince’de saat 10.00’da Atatürk büstüne çelenk koyacağız. 10 Eylül’de 6 mahalle, 17 Eylül’de 5 mahallede delege seçimlerini yapacağız” dedi. Körfez ilçe Başkanı Mehmet Kaçar ise, “İktidar 15 Temmuz Darbe Kalkışması’ndan zerre kadar ders çıkarmadı. Bu ülkenin kurtarıcılarının adlarını ağızlarına almamak için de ellerinden geleni yapıyorlar. 16 Nisan referandumunda halkın hayır demesine rağmen halkın iradesini gasp ettiler. Bu ülkenin insanlarının hak ettiği tepkiyi göstereceğine inanıyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.