DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, BAŞARIMIZI KİMSEYE YEDİRTMEYİZ

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, BAŞARIMIZI KİMSEYE YEDİRTMEYİZ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Başkan Alp, toplantı konusunu 23 Eylül’de gerçekleştirilecekleri 6. Olağan Kongreleri hakkında bilgi verdi.

Tek davamız, Hak ve Türkiye davasıdır

Başkan Alp, açıklamalarında, “Bizler 3 yıldır tüm teşkilatlarımızla partimize olağanüstü emekler verdik. 3 seçimde de Rabbimizin yardımı, halkımızın kararı ile de seçimlerde başarılı olduk. Ben buradan siz değerli basın mensuplarının aracılığı ile bizlere oy veren tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizim Kutlu Yürüyüşümüz devam ediyor. Tek davamız, Hak ve Türkiye davasıdır. Bu memlekete hizmet etmek bizim için onurdur. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle çalışmak bizim için gurur kaynağıdır.”

“Başarımız ortadadır”

“Siyasi partilerde kongreler kan değişimidir. Bizim mevcut yönetimimizin başarısı ortadadır. Bunu kimseye tartıştırtmayız. 15 Temmuz akşamı ve 27 gece halkımızla birlikte demokrasi yürüyüşü gerçekleştirmiştik. AK Parti’de emekler ve hizmetler hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır.”

“AK Parti’de emek yerde bırakılmaz”

“23 Eylül 2017 Cumartesi günü kongremizi Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık’ın, değerli Milletvekillerimizin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın, birçok belediye başkanlarının ve partililerin katılmalarıyla gerçekleştireceğiz. En güzel şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. Biraz önce bahsettiğim gibi AK Parti de emek yerde bırakılmaz. Şimdi 6. Olağan Kongremize gidiyoruz. Her kongrede mutlaka değişim olmuştur ama bizim partimizde asla dargınlık olmaz. Bizdeki başarı kardeşliğimizden gelmektedir. Partimizde görev alanda almayan da aynı davanın peşinde koşmaktadır. Bu yüzden AK Parti çok güçlü partidir. Şunu söylemek gerekirse AK Parti de yola çıktığı ilk günde söylendiği gibi Sevgi, Dostluk ve Samimiyet karşılığını buldu.”

“Kongremize tüm halkımızı ve dostlarımızı davet ediyoruz”

Başkan Alp, son olarak, “AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatımızın 6. Olağan Kongresi Cumartesi günü Saat 12.00’de 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Tüm dostlarımızı ve halkımızı partimizin bayram gününe davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

  1. kuruculardan dedi ki:

    Evet sayın Alp başarınız tartışılmaz. Muhtar bile olamaz dendiğinde halkın sahip çıktığı meydanların taştığı dönemden o zamanın rantçı muhalefet mensuplarına, müdür iş adamı yaptığınız eş dost akrabalarınıza teşkilatları teslim ederek halkın nefretini kazandırıp koskoca başbakana 50-100 kişi ile açılışlar yaptırarak unutulmayaca başarılara imza attınız.

  2. Ali şişman(Gölcük sevdalısı) dedi ki:

    İdris abi başarı beş senelik ilçeden milletvekili çıkaran başiskeleden kat ve kat az beş dönemdir bir tane adayı merkeze kabul ettirmediniz başiskele ilçe teşkilatına söyleyin size kurs versin teşkilat nasıl olur.gölcük sevdalısı olarak üzülüyorum evet partinin çıkardığı milletvekilleri kalibresi yüksek olabilir eyvallah ama olmaz olamaz oy potansiyeli az kurulumu az süre olmuş teşkilattın sözü sizden fazla geçiyorsa oturup bi düşünün.AALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN