DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“Altyapı çalışması cesaret işidir”

“Altyapı çalışması cesaret işidir”

87 Milyon Tl’lik Yatırım

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda ilçede gerçekleşen yatırımları anlattı. İlçe Başkanı İbrahim Şirin, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarının da katıldığı programda konuşan Başkan Bulut, Yavuz Sultan Mahallesi’nde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Mahallede yer alan tüm cadde ve sokaklarda işlemlerin sürdüğünü aktaran Bulut, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve İSU Genel Müdürlüğümüz ile gerçekleştirdiğimiz ortak çalışmalar kapsamında ilçe genelinde altyapılarımızı yenileyeceğiz. 87 milyon Tl’lik yatırımın ilk ayağında Yavuz Sultan Mahallemizde yer alan cadde ve sokaklarımızda yağmursuyu, kanalizasyon ve içmesuyu hatlarını yenileyerek işe başladık” dedi.

“Geleceğimiz için önemli”

Her belediye başkanının kolay kolay altyapı çalışmasına girmeye cesaret edemeyeceğini belirten Başkan Bulut, “87 milyon Tl’lik yatırım üstyapı ile birlikte yaklaşık olarak 200 milyon Tl’yi bulacak. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz altyapı projesi geleceğimiz açısından önemli bir hamleydi. Yenileme esnasında eski asbest boruların vahim durumunu hepimiz yakinen gördük. Çıkan asbest boruların o harap durumu bize ne kadar doğru bir çalışmaya imza attığımızı gösterdi. Altyapı çalışması cesaret işidir. Her belediye başkanı kolay kolay altyapı çalışmasına girmeye cesaret edemez. Fakat biz halkımızın sağlığı ve geleceğimiz için elimizi taşın altına koyarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Asfaltlama işlemleri başladı

Tamamlanan kısımlarda asfaltlama çalışmalarının başladığını belirten Başkan Bulut, “Çok şükür bu bölgemizdeki altyapıyı büyük oranda tamamladık. Altyapının yenilendiği kısımları da asfaltlamaya başladık. Asfalt işleminin tamamlanması sonrasında Allah’ın izniyle Yavuz Sultan Mahallemizde bulunan yollar pırıl pırıl bir görünüme kavuşacak. Süreç içerisinde vatandaşlarımız birtakım sıkıntılar yaşadı. Fakat takdir edersiniz ki altyapı projesi meşakkatli bir iş. Bu noktadan halkımıza gösterdiği sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. Tüm çabamız ilçemizde yaşayan her bir bireyimizin en iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmeleri için” dedi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.