DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Anıtpark’taki önlem dikkat çekiyor

Anıtpark’taki önlem dikkat çekiyor
07.09.2017
971
A+
A-

Anıtpark’taki önlem dikkat çekiyor

Gölcük’ün incisi olan Anıtpark’taki süs havuzunun önüne konulan küçük bir uyarı levhası yeterli gelmiyor. Özellikle küçük çocuklar bu uyarı levhasına dikkat etmeyip kayıp düşebiliyorlar.

Vatandaşlar, “Buraya daha kalıcı önlem alınmalı”

İlçemiz vatandaşlarının sıklıkla işlerini halletmek için geçtikleri Anıtpark’taki süs havuzunun önüne koyulan küçük bir uyarı levhası yeterli gelmiyor. Süs havuzunda eğlenceli vakit geçiren küçük çocuklar bu küçük uyarı levhasını görmeyip kayıp düşebiliyorlar ve bu durum kötü sonuçlar doğurabilir. En azından herkesin de görebileceği bir boyutta bir uyarı levhası konulabilir ve bu tehlikeli sorunların önüne geçilmiş olur. Vatandaşlar da biraz daha büyük bir uyarı levhası konulmasını istiyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.