DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN AYAZ BAYANLARLA HİZMETLERİ KONUŞTU

BAŞKAN AYAZ BAYANLARA “GÜÇLÜ KADINLAR, GÜÇLÜ BAŞİSKELE” PROJESİNİ ANLATTI

Başiskele’de #hareketvar hasthagiyle “Güçlü Kadınlar, Güçlü Başiskele” hareketini başlatan Başiskele Belediyesi tüm kadınları son derece modern ve ücretsiz hizmet veren bayan spor merkezine davet ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz kentin ikinci en büyük parkı olan, Yeniköy Yarı Olimpik yüzme havuzu parkında bulunan kafeteryada Semt Konaklarında etkinliklere katılan bayanlarla bir araya geldi. Katılımın yüksek olduğu programa Başkan Ayaz yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler aktardı.

Bayanların büyük ilgi gösterdiği bu buluşmada keyifler yerindeydi. Böyle bir organizasyonda Başkanla sohbet etme imkânı bulan bayanlar istek ve taleplerini iletti. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yaptığı konuşmada Başiskele’ye yapılacak yeni hizmetler hakkında bilgiler aktardı. 2009 yılından bu zamana kadar olan süreçte Başiskele’nin aldığı yolu anlatan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Eğitimi, doğası, sağlığı, yatırım fırsatları ile, Huzuru, Turizmi ve Konumu ile Başiskele’nin yedi yıldızlı bir kent olduğunu yineledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.