DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kültürel zenginliğimizi korumalıyız’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kültürel zenginliğimizi korumalıyız’’
07.09.2017
668
A+
A-

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kültürel zenginliğimizi korumalıyız’’

Başkan Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) başkanları ve yöneticileriyle buluşmayı sürdürüyor.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Re-cep Albayrak ve yönetim kurulu üyelerini ağırladığı görüşmede, Kadim İslam medeniyetinin terör örgütleri marifetiyle yok edilmek istendiğini belirtti. Baş-kan Karaosmanoğlu ayrıca, STK’ların bu anlayışa dur demeleri için organi-zasyon yapmaları gereğini vurgularken, kültürel varlığımızın ve zenginliğimi-zin korunması için çalışmaların daha fazla yoğunluk kazanmasını önerdi.

“ÜLKELERİ BÖLDÜLER, MİLLETLERİ PARÇALADILAR”

Rize Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Morgül’ün yanı sı-ra Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı Osman Çakır’da ziyarette hazır bulunan diğer isimlerdi. Görüşmede Rize Tanıtım günlerinin Kocaeli’de yapılmasın-daki desteklerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür edilirken, bu tür projelerin ülke genelinde yapılmasının da önemine değinildi. Kocaeli Bü-yükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, Türkiye’deki milli birlik ve beraberliğin korunmasında STK’ların önemine vuran açıklamalarda bulundu.

ARAKAN’A YARDIMLAR BAŞLADI

Karaosmanoğlu ayrıca, kadim islam medeniyetinin terör örgütleri marifetiyle yok edilmek istendiğini de söyleyerek, “Bakınız gönül dünyamızın içinde yer alan Arakan, bugün müslümanların diri diri yakıldığı ve öldürüldüğü yer du-rumundadır. Çok şükür Türkiye’nin girişimleriyle çok önemli ve olumlu geliş-meler yaşandı. Türkiye’den giden yardımlar Arakanlı müslümanlara ulaşma-ya başladı” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı yapılan fikir alış-verişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.