DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Uz’dan Atatürk’e hakaret edenlere sert tepki

Başkan Uz’dan Atatürk’e hakaret edenlere sert tepki
12.09.2017
896
A+
A-

Başkan Uz’dan Atatürk’e hakaret edenlere sert tepki

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube İlçe Gençlik Kolu Başkanı Umutcan Uz, Atatürk’e Hakaret edenlere sert tepki gösterdi.

“Bizler Atatürk gençliği olarak bu ahlaksız davranışları yapanlara her zaman tepkimizi vereceğiz

Başkan Uz, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Son günlerde ülkemizde sıkça rastlanan Atatürk’e hakaret, Atatürk büstüne saldırı haberleri gittikçe sıklaşmaya başlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti sınırlarının içerisinde yaşayan TC kimlik kartını taşıyan hiç kimse bu davranışları yapamaz, yaptırmaz. Belli ki bu davranışları yapanlar gerçekten Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değildir, ya da bu kimliği taşıyan vatan hainleridir. Unutmasınlar ki şu anda bu ülkede rahat hareket edebiliyorlarsa bunu her ne kadar kabul etmeseler de Mustafa Kemal Atatürk’e borçludurlar. Bizler Atatürk gençliği olarak bu ahlaksız davranışları yapanlara her zaman tepkimizi vereceğiz. Gerekirse tek kişi kalana kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz.

“Emperyalistlerin planları ülkemizden Atatürk’ü silmektir. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edenler, büstlerini kıranlar emperyalistlere hizmet etmektedirler. Ne yaparlarsa yapsın, gönüllerden ve bu ülkeden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü silemeyecekler.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.