DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Belediye Vatandaşın acı gününde de yanında

Belediye Vatandaşın acı gününde de yanında
29.09.2017
953
A+
A-

Belediye Vatandaşın acı gününde de yanında

Gölcük Belediyesi, verdiği cenaze hizmetleriyle ilçe halkının acı günlerinde de yanında olmaya özen gösteriyor.

Gölcük Belediyesi haftanın tatil günleri ve mesai dışı saatleri de dahil her günü cenazesi olan ailelere verdiği bazı hizmetlerle destek oluyor, acılarını paylaşıyor. Bu kapsamda, ilçe merkezinin yanısıra dış mahallelerde de ölüm haberinin ulaşmasının ardından vefat ederek ebediyete intikal eden kişinin ailesi ile irtibata geçerek herhangi bir taleplerinin olup olmadığını öğrenen Gölcük Belediyesi Cenaze Hizmetleri’nden sorumlu görevliler, bu talepleri yerine getirmek için imkanlar doğrultusunda seferber oluyor.

“Halkımızın Talep Ve İhtiyaçları Çerçevesinde Hizmet Etmeye Devam Ediyoruz”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak ilçe halkının iyi günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanlarında olmaya özen gösterdiklerini belirterek, “Cenaze hizmetleri yerel yönetimlerin asli görevidir. O yüzden, kurum olarak cenaze hizmetleri birimimiz 7 gün 24 saat boyunca vatandaşlarımızın emrinde, hizmetindedir. Vatandaşlarımız anne ve babasını, çocuğunu ya da çok sevdiği bir yakınını kaybedebilir. Böyle bir zamanda duyulan acı ve telaşla insanlar ne yapacağını bilemez hale gelebiliyor. Bizler de bu durumu göz önünde bulundurarak, hem ailelerimizin acılarına ortak olmak, hem de kefen, tahta desteğinden, yemek hizmetinden, cenaze nakil işlemlerine varıncaya kadar pek çok hizmeti vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmeye özen gösteriyoruz. Bizler vatandaşlarımızın bu konuda da hizmetkarıyız. Cenazesi olan ailelerimizin Belediyemize bu hizmetlerden istifade etmesi için ilgili birimimize bir telefon açarak irtibata geçmesi yeterlidir”dedi.

Ellibeş, “Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”

Başkan Ellibeş, “Cenazenin bulunduğu ilçe dışı kentlere cenaze nakil aracının gönderilmesi, cenaze namazının ardından cami önüne toplanan vatandaşlarımızın kabristana ya da defnedilecek mahalle mezarlığına taşınması için otobüs temini, cenaze yıkama aracı gönderilmesi gibi hizmetleri de yerine getiriyoruz. İlgili birimimize gelen bir telefonla birlikte cenaze hizmetleri desteği konusunda harekete geçip vatandaşlarımızın yanında oluyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.