DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Birlikspor bugün kupa sınavında

Birlikspor bugün kupa sınavında

Ziraat Türkiye Kupası 3.Eleme Turu’nda 2.lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor bugün Edirnespor ‘u ağırlayacak. Maç 15.30’da başlayacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kocaeli Birlikspor bugün saat 15.30’da Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçında Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Edirnespor’u ağırlayacak. Önceki gün yaptığı teknik ve taktik antrenmanın ardından dün de ter idmanı yapan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz hazırlıklarını tamamladı ve kamp girerek maç saatini beklemeye başladı.

HAKEMİN KARNESİ

Öte yandan maçın hakemleri de belli oldu. Düdük, Bursa bölgesinden B klasman hakem Cihan Aydın’da olacak. Geçen sezon 9 kez 3.lig, 1 kupa eleme, 1 BAL ve bir de Bölgesel Gelişim U-19 maçı yöneten hakem Cihan Aydın’ın kart karnesinde 50 sarı kart, 3 de kırmızı kart bulunuyor. En son 2 Nisan 2017’de maç yöneten Aydın’ın yönettiği maçları 5 kez ev sahibi takım, 3 kez deplasman takımı kazandı, karşılaşmaların 4’ü de beraberlikle tamamlandı.

TEMSİLCİ VE GÖZLEMCİ

Orta hakem Cihan Aydın’ın yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Mehmet Özkan ve Gaziantep bölgesinden Şeyhmus Baysal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kırklareli bölgesinden Ömer Şivka olarak atandı. Karşılaşmamızda gözlemci olarak Ali Şükrü Beldüz, temsilci olarak da M.Bülent Özmen görev yapacak.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.