DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çınarlık Meydanı’ndaki süs havuzu hala onarılmadı

Çınarlık Meydanı’ndaki süs havuzu hala onarılmadı

NE BEKLENİYOR?

İlçemize bağlı şirin beldemiz olan Değirmendere’de Tarihi Çınarlık Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nda bulunan süs havuzu tamiratından kısa bir süre sonra yeniden arıza yapmıştı. o günden beri onarılmayan havuzun içi duyarsız vatandaşların attığı çöpler ile dolmaya başladı.

Havuzun içi çöp ve yaprak ile dolmaya başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı olan Atatürk Anıtı ve süs havuzu geçtiğimiz aylarda tamir ederek aktif hale getirilmişti. Kısa süre sonra yeniden teknik bir arıza  nedeniyle   durdurulan havuz kaç aydır hala tamir edilmediği için çalışmıyor. Bu duruma da en çok Değirmendereli vatandaşları üzüyor. Uzun zamandır aktif olmayan havuzun içi de duyarsız vatandaşların attığı çöpler ve çınar ağaçlarının yaprakları ile dolmaya başladı. Uzun zamandır aktif olmadığı için de süs havuzunun halatları kopmaya başladı.

Vatandaşlar havuzun yeniden çalışmasını istiyor

Tamirinden kısa bir süre sonra yeniden arıza yaptığı için çalışmayan süs havuzu Değirmendereli vatandaşları derinden üzüyor. Vatandaşlar, “Uzun zamandır süs havuzumuz çalışmıyordu. Tam tamir edildi, artık aktif diyorduk ki yeniden bozuldu. Kaç aydır da süs havuzunun tamiri yapılmıyor. Biz çok merak ediyoruz acaba neyi bekliyorlar. Bizler süs havuzunun yeniden aktif olmasını istiyoruz. Koca yaz geçti süs havuzu aktif hale gelmedi en azından Sonbahar aylarında yapılırsa bizi çok mutlu ederler” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.