DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Duayenlerin nefesi yetmedi

Duayenlerin nefesi yetmedi

Bir dönemin amatör futbol yıldızları geçtiğimiz gün Yalovalı duayenlerle dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Devre 2-1 bitti

Yalova Şehir Stadı’ndaki maçta ekibimiz Zait Melen, Turgut Ağacan, Hüseyin, Yakup Köstence, Turgut Okan, Engin Öztonga, Şaban Esen, Haydar Koç, Seyfi Baytürk, Sabahattin Altınkaya, Osman Yavuz tertibiyle çıktı. Maça çok iyi başlayan ekibimiz Engin Öztonga’nın golleriyle 2-0 öne geçti. Devre 2-1 bitti. İkinci yarıda Kadem Ağacan, İsmail Demir, Memduh Çakan oyuna dahil oldu. Bu yarının hemen başında Engin Öztonga kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı. İlerleyen dakikalarda daha yaşlı ve antrenmansız isimlerin oluşturduğu ilimiz duayenleri yoruldu.

Keskin, “Yalovalı dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz”

Kocaelispor ve F. Bahçe formaları giyen Faruk Yiğit, Beşiktaşlı Kör Tuğrul gibi isimlerin yer aldığı Yalovalı duayenler maça ağırlığını koydu. Yalovalı duayenler müthiş bir geri dönüşe imza atarak 3-1’den maçı 5-3’e getirdi. Maç bu sonuçla sona erdi. Kocaeli Duayenler takımında Nabi Keskin, Cemal Ilgaz, İbrahim Yazıcıoğlu ve Tevfik Gümüş(Amerikalı Tevfik)forma giymedi. Maçın rövanşı önümüzdeki günlerde İzmit’te oynanacak. Nabi Keskin, çok güzel bir gün geçirdiklerini, eski günleri yad ettiklerini söyledi, “Başta bize araç tahsis eden İzmit Belediyemize ve bu konuda yardımcı olan Başkan Yardımcısı İbrahim Elgin’e teşekkür ediyoruz. Yalova’da çok güzel ağırlandık, yakın ilgi gördük. Yalovalı dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.