DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK ADSM DE RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ (DOLGU) UZMANI GÖREVE BAŞLADI

GÖLCÜK ADSM DE RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ (DOLGU) UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde restoratif (dolgu) Uzmanı Dt. Aslı Berber göreve başladı. Gölcük ilçe için hastaların ağız ve diş sağlığı konusunda muayene ve tedavilerinin en sağlıklı şekilde yürütülmesi adına uzmanlarında aileye katılması Gölcük Ağız ve Diş sağlığı Merkezini daha da güçlü yaptı.

Restoratif diş tedavisi hakkında bilgi verdi

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Dt. Aslı Berber’e Restoratif tedavi hakkında bilgi verdi:   “Restoratif diş tedavisi , diş sert dokularını ilgilendiren, bakteri kaynaklı ya da bakteri olmaksızın gelişen tüm rahatsızlıkların ya da mevcut estetik şikayetlerin teşhis, tedavi ve takibini gerçekleştiren uzmanlık dalıdır. Bilimsel gelişmeler doğrultusunda yeni materyaller, yeni cihazlar ve yeni tedavi yöntemleri kullanılarak, her zaman güncel ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak hedeflenmektedir.Tedavi sürecinde hastanın şikayetinin giderilmesi yanında, ayrıca hastaya kaybedilmiş fonksiyon ve estetiğin yeniden kazandırılması da bu uzmanlık dalının ana hedeflerindendir. Klinikte; erken dönem çürük teşhisi ve tedavi planlaması, konservatif tedavi yaklaşımları, kompozit ve amalgam restorasyonlar inley ve onley restorasyonlar, dentin pinli restorasyonlar, döküm ve fiber post/kor uygulamaları, kompozit ve seramik ön bölge laminat veneer uygulamaları ve tek üye seramik kron restorasyonlar yapılmaktadır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.