DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK’TE VATANDAŞIN DA, ESNAFINDA YÜZÜ GÜLDÜ

GÖLCÜK’TE VATANDAŞIN DA, ESNAFINDA YÜZÜ GÜLDÜ
04.09.2017
1.094
A+
A-

GÖLCÜK’TE VATANDAŞIN DA, ESNAFINDA YÜZÜ GÜLDÜ

Geride bıraktığımız Kurban Bayramında, Gölcük Çarşı içinde bayramdan 3 gün önce kurulan bayram pazarı hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürdü.

Vatandaşlar pazarlara ilgi gösterdi

Esnaflar dükkan önlerine, cadde ve sokak kenarlarına tezgahlarını açıp ürün çeşitliliğini artırarak vatandaşların ihtiyaç duyduğu ürünlere daha rahat bir şekilde ulaşarak alışverişlerini yapma imkanı sağladı. Bu durum Adeta bir Panayırı andıran Gölcük’ün cadde ve sokaklarında vatandaşında, esnafında yüzünü güldürdü.Satışa sunulan ürünlerin genel anlamda uygun fiyatlarda olması ayrı bir memnuniyet yarattı. Esnaflar için tek sıkıntı 10 günlük bayram tatili yüzünden pazarda istenilen oranda kalabalığın sağlanamamasını şikayet etse de bu durum yine de vatandaşların pazara olan ilgisini azaltmadı.

Satış yapılan yerler Zabıta ekiplerince titizlikle denetlendi

Bayram öncesi Gölcük’lü vatandaşlar  bayram ziyaretlerine hazırlık yapmak amacıyla kurulan bayram pazarından kaliteli ve her bütçeye uygun şeker, çikolata ve lokumlardan tercih ettiklerini aldılar. Ayrıca hediyelik olarak el işçiliği ürünlerinin de ilgi gördürdüğünü belirten esnaflar, satışlarında iyi gittiğini söylemeyi de ihmal etmediler. Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından satış yapılan yerler büyük bir özen ve titizlikle denetlendi.   Esnaflar ürün fiyatlarını vatandaşların bütçelerine göre sattıklarını belirtirken, bu durum vatandaşların yüzünü güldürdü.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.