DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

‘GÖREVİMİ GURURLA BIRAKIYORUM’

‘GÖREVİMİ GURURLA BIRAKIYORUM’

Yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, “Kadın Kolları Başkanlığı’nı alnımın akıyla bırakıyorum. Gönüllerde yer etmiş bir başkan olmanın onuru ve gururunu yaşıyorum” dedi.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na yeniden aday olmayacağını açıklayan Aysel Demirtaş, İzmit İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanları ile veda yemeğinde bir araya geldi. İzmit belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla Şelale Kafe’de gerçekleştirilen programda duygusal anlar yaşandı. 11 yıldır AK Parti teşkilatlarında aktif görev alan ve 6 yıllık Kadın Kolları Başkanlığı döneminde büyük yankı uyandıran hem sosyal sorumluluk projelerine hem de teşkilat çalışmalarına imza atan Demirtaş, Kadın Kolları Başkanlığı’nı bırakacağını, partisini bırakmayacağını ifade ederek, “Her zaman olduğu gibi teşkilatlarımız için fedakarca çalışmaya devam edeceğim” dedi.

‘PARTİMİ BIRAKMIYORUM’

Görev süresi boyunca uyumlu çalışmalarıyla örnek bir ekip ortaya çıkaran Başkan Demirtaş burada yaptığı konuşmasında, görevini bıraktığını partisini bırakmadığını ifade ederek, “6 Yıldır severek yerine getirdiğim Kadın Kolları Başkanlığı’nı alnımın akıyla bırakıyorum. Gönüllerde yer etmiş bir başkan olmanın onuru ve gururunu yaşıyorum. Her zaman davama ve partime sahip çıkmaya, teşkilatımız için çalışmaya devam edeceğim. Makamlar geçici, bu bir bayrak yarışı ve biz çalışmalarımızla bu bayrağı en üstlere taşımak için mücadele ettik. Bundan sonra da bu mücadelemiz devam edecek” dedi.

‘SEVGİYLE ÇALIŞTIK’

Demirtaş, “AK Partililer olarak birbirimize rağmen değil, omuz omuza destek olarak birer takım oyuncusu mantığıyla siyaset yaptık. İzmit kadın kolları olarak, kadının siyasette ki önemine bir kez daha dikkat çektik. Teşkilatımızda kadınlarımızla bir çok önemli ve kritik seçimi hep birlikte atlattık. Her zaman samimiyetle gönüllülük esasına bağlı olarak sevgiyle çalışan tüm kadın kolları ekibime teşekkür ediyorum. Bizim siyasetten en büyük kazancımız birbirimize olan sevgimiz oldu. Bu bağımız bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu.

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a da katılımlarından dolayı teşekkür eden Demirtaş, birlikte bir çok başarılı çalışmaya imza attıklarını belirterek, destekleri ve kadınlara yönelik çalışmaları için de teşekkür etti. Ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, Aysel Demirtaş’a yıllardır teşkilat için yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Doğan, emekleriyle, katkılarıyla bütün performanslarıyla AK Parti’nin başarısına büyük emekleri olan Aysel Demirtaş ve Kadın Kollarının her kademesinde görev yapan kadınlara teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.