DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hocalarımızın fedakârlığını takdir ediyorum

Hocalarımızın fedakârlığını takdir ediyorum

Başkan Karaosmanoğlu, Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2006 yılında kurulan ve Paşadağ mevkiinde faaliyetlerini sürdüren Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Her geçen yıl gelişen ve kendisine değer katan bir eğitim kurumu olan Diş Hekimliği Fakültesi’nin şahsını gururlandırdığını dile getiren Karaosmanoğlu, “Dekanımızla birlikte hocalarımızın ortaya koyduğu performans ve fedakarlığı takdir ediyorum. Fakültemiz yakaladığı akademik başarıyı öğrencileriyle birlikte daha yukarılara taşıyacağına da inanıyorum” dedi.

DESTEKLERİ İÇİN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

8.200 metrekare kapalı alanda verdiği ağız sağlığı hizmetinin yanı sıra Türkiye genelinde yetiştirdiği “Diş Hekimleri” ile dikkat çeken Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun fakültelerine verdiği destek için teşekkür etti. Tanışma amaçlı gerçekleşen birlikte fakültenin genel durumu hakkında bilgi veren Dekan Özel, fakültelerinde 1 profesör, 3 doçent, 16 yardımcı doçent ve 37 araştırma görevlisinden oluşan öğretim üyesi, asistan kadrosu ve 115 diş üniti ile hizmet verdiklerini belirtti.

“TÜRKİYE, ÜNİVERSİTELERİMİZİN VİZYONEL BAKIŞIYLA YÜKSELECEK”

Eğitim ve öğretimde uluslararası yükseköğretim platformlarında etkili, dinamik ve geniş katılımla saygın bir yer alarak, Türkiye ve dünyada önde gelen bir eğitim, araştırma ve tedavi kurumu olma hedefine ulaşmak için yoğun çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Yuvacık Diş Hekimliği Dekanı Prof.Dr. Haluk Özel, “Tüm gayretimiz toplumumuza kültürel ve sosyal alanda katkı vermek, bilimsel gelişmeler ışığında bölgemizin, çevre il ve ilçelerin ihtiyaçlarını dikkate alarak kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi’nin kentimizin önemli bir değeri olduğunu görüşmede vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizdeki üniversitelerin dünyada daha fazla söz sahibi olmasını ve insanlığın faydasına çalışmalar yapması bizleri mutlu edecektir. Türkiye, üniversitelerimizin vizyonel bakışıyla yükselecektir” şeklinde konuştu. Görüşme, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.